Milloin lapsenne käveli?

  • Viestiketjun aloittaja Chokolate
  • Ensimmäinen viesti
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.03.2005 klo 21:54 tytsyn äiti kirjoitti:
Meidän tytsy lähti "oikeesti" kävelemään 9 kk ikäisenä. Kyllä hän semmosia askeleen parin pyrähdyksiä otti jo ennen sitä. Aikaisin lähti eikä sen koommin ole pysähtynyt! ;)
Juu vauhtia on piisannut täälläkin. Kun pääsivauhtiin niin eipä juuri olejoutanut kävelemään, juosten ja "laukaten" edetään...Ikäänyt 1,5v
 
Meillä eka poika käveli tasan 1v,toinen poika 10,5kk.Kolmas lapsi,tyttö,käveli 1v3kk.Taitoa olisi ollut,mutta selvästi oli arka.Kuopus tyttö otti ekat askeleet tasan 9kk,täyttä päätä käveli kahta viikkoa myöhemmin.
 
vuosi ja vajaa kaksi kk tais olla meidan neidin tarkka kävelemään lähtö vaihe. treenas kyllä kovasti, ois pitänyt olla jatkuvasti taluttamassa. ystävän häissä elokuun lopulla paineli sit pää kolmantena jalkana, on jääny hyvin niiden häiden takia mieleen
 
Meiän tyttö lähti 1v 2kk kävelemään ja nyt on kuukausi kävelty (konttaa enää harvoin). Otin kävelykärryn pois ja ainaki meillä se toimi.Hurjasteli sillä kärryllä monta kuukautta, tuttu ja turvallinen menopeli oli pois niin tyttö päätti kokeilla josko nuo pallerojalat pitää pystyssä ilman kärryäkin.. :)
 
nakero
Esikoinen oppi 1v1kk iässä, tämä toinen on nyt reilut 1v2kk ja liikkuu tukia vasten. Ei selvästikään ole kiirettä kävelemään, pääsee kontatenkin tarpeeksi kovaa. Kiipeilee kylläkin sohvilla ym, kolhuja tulee siis ilman kävelyäkin!
 

Yhteistyössä