Millasia päivärytmejä pari-kolmekuisilla?

  • Viestiketjun aloittaja kiinnostaa
  • Ensimmäinen viesti
mimma
Meidän pari nuorempaa lasta ovat heränneet yössä 1-2 krt,yö alkoi heillä 21-22maissa.Aamulla heräilivät kunnolla 9aikoihin ja koko päivänä olivat kerralla hereillä reilun tunnin kunnes taas nukahtivat.illalla saatoivat valvoa jopa 2 tuntia
 
vieras
Ei paljon mitään rytmiä. Aamupäivällä nukkuu pisimmät päikkärit noin pari tuntia. loppupäivä onkin hulinaa, nukkumista pienissä pätkissä ja usein uni tulee syödessä. ja kun ei syö tarpeeksi pitkään niin heti kohta on taas nälkä. Sitä rataa. Yöllä kuitenkin nukutaan hyvin. Vain pari kertaa syö.
 
Nalletar
Meillä on kumpikin lapsi alkanut n. 3kk iässä nukkumaan yönsä. Kumpikin menneet kahdeksan maissa nukkumaan, syönyt klo.6-8 ja nukkunut vielä tunnin pari. Päivät ei ihan niin säännöllisesti ole menneet vielä silloin. Ekasta en muista, mutta tuo toka on nukkunut välillä ihan pätkiä ja sitten taas monta tuntia. Syönyt on kumpikin noin kolmen tunnin välein päivällä. Kumpaakin on tarvinnut syntyessään herätellä erikseen syömään (olleet pieniä) viimeistään 3h välein niin se rytmi on sitten jäänyt lapsilla itsellään päälle. Pulloruokittuja siis olleet.
 

Yhteistyössä