Millanen pyörä teidän noin 2v lapsilla on?

Meidän tyttö nyt 1v9kk ja harkittiin et tänä kesänä vois ostaa ekan pyörän. Likkaa niin kauheesti kiinnostaa, ku muut hoitokaverit pyörillä ajelee, kyselee aina, että missä oma pyörä on :D

Pitäskö ton ikäsellä olla kolmipyöränen?
 
"vieras"
Potkupyörä hankittiin kun meidän tyttö oli tasan 2 vuotias. Ei yltänyt yhdenkään polkimellisen pyörän polkimiin, joten niitä ei tarvinut ajatellakaan. Jos teillä yltää, niin suosittelen ennemmin kaksipyöräistä apurattailla, nuo kolmipyörät kun ovat usein todella raskaita ja ajoasentokin on huono pyöräilyn oppimista ajatellen.
 
pier
Meidän 2v 3kk ei vielä yllä polkimiin, sellainen mini ihminen vielä. Kolmipyörällä me vielä ajellaan tämä kesä ja toivotaan että ensivuonna saadaan tytölle jo ihan oikea pyörä :) On meillä myös potkupyöräkin, noihin on oltu tyytyväisiä.
 
Kolmipyöräinen ehdottomasti ketjuvetoisena, kun se jossa polkimet on etupyörässä, on liian raskas polkea. Potkupyörä on hyvä keksintö. Sillä oppii tasapainoilun hetkessä ja voi siirtyä ajamaan ilman apurattaita.
 
:)
Poika 2 v 1 kk sai synttärilahjaks potkupyörän ja tykkää hurjasti. Aluks vain "käveli" pyörän päällä mutta nyt oppi just laskemaan pihassa loivaa mäkeä lyhyitä matkoja jalat ilmassa. Varmasti loppukesästä mennään jo lujaa. :)
 
Poika 2 v 1 kk sai synttärilahjaks potkupyörän ja tykkää hurjasti. Aluks vain "käveli" pyörän päällä mutta nyt oppi just laskemaan pihassa loivaa mäkeä lyhyitä matkoja jalat ilmassa. Varmasti loppukesästä mennään jo lujaa. :)
Kuule, varmasti mennään lujaa jo ensi viikolla. Meidän nuorimmainen peri isosiskon potkupeten tänä keväänä ja kahdessa päivässä oppi tasapainoilun ja nyt menee jo niin lujaa, että joudun hölkkäämään perässä.
 
"..."
Me ostettiin potkupyörä tokmannilta makso alle 40€. Aivan loistava keksintö, meillä mennään jo pitkiä lenkkejä potkutellen ja tasapaino löytyi jo parissa päivässä. Nyt ei enää tulla moukan tuurilla mäkiä alas vaan oikein taidolla. Suosittelen!
 
"vieras"
millä hintaa ootte saanu potkupyörän?
kattelin pikkusiilin nettisivuja ja siellä hinnaksi mainittiiin 70e. Onko kallis vai halpa vai ihan sopiva? :D
Halpa ja myöskin huono. Kaveri myi just pois. ja siellä nettisivuilla taisi lukeakin, ettei sovellu liikenteessä pyöräilyyn, eli ainoastaan omassa phassa voisi sillä potkia.Meillä on pyöräliikkeestä ostettu oiskohan specialiser- merkkinen potkupyörä ja hintaa 179.
 

Yhteistyössä