Millaisia rahkoja teette itse?

  • Viestiketjun aloittaja Vaihteua!
  • Ensimmäinen viesti
"Pomm"
Pistän purkin 20% Flora vispikermaa ja 2prk Ehrmann rahkaa ja se saa olla sellaisenaan jääkaapissa. Tätä rahkaa sekoitan sitten marjoihin, jugurttiin, kiisseliin ja jopa marjapuuroon :)

Liruista jugurteistakin tulee ihanan kermaisia kun laittaa tätä siihen.
 
namm!
pihlajanmarjasta vois tulla hyvää, koska vispipuuroonkin se sopii paremmin kuin puolukka. Kunhan tekee riittävän laimeeta

kiva idea tuo kauraryyni, ja tuosta saksanpähkinästä innostuin kans heti
 
sileetä
mandariinirahkaa, appelsiinirahkaa, mansikkarahkaa, punaviiniarjarahkaa, banaanirahkaa, persikkarahkaa, vaniljarahkaa, mokkarahkaa,sitruunarahkaa. Tykkään eniten sileästä rahkasta siis missä ei ole sattumia joukossa.usein auvasekoittimella survaan kaiken soseeksi ja sekoitan joukkoon.
 
"Piika-äiti"
Kaikenmallisia marjoja, hedelmiä ja marja ja hedelmävalmisteita.
Muroja. Pähkinöitä. Keksimuruja. Karkkimuruja.

Ja pari kertaa särkylääkettä. Karkkimaustetussa rahkassa saa menemään sihtikurkullekin lääkkeitä.
 

Yhteistyössä