annaliisa
kun usein kuulee, lukee, että vanhemmat esim vasta seittemn, kaheksan aikaan kotona
ja kun usein jo vauvatkin aloittaa hoidon
ja kun usein jo vauvatkin aloittaa hoidon
työmatkoihin menee paljon aikaa.Alkuperäinen kirjoittaja annaliisa:kun usein kuulee, lukee, että vanhemmat esim vasta seittemn, kaheksan aikaan kotona
ja kun usein jo vauvatkin aloittaa hoidon
Ja ei siis mitään tukia, äitiyslomaa tms. Lapselle pitää alkaa heti maksaa sairausvakuutusta, että saa tarvittaessa hoitoa ja samalla säästää koulutusta varten, koska sekin maksaa ihan hemmetisti.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Usa:ssa 6 päiväinen työviikkoa ja vauvan kanssa ollaan kotona n. 2 kk. Päälle pitkät työpäivät matkoineen. Sitten vielä jengi haaveilee green cardista .
6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
No ei todellakaan ole liioittelua. 1 kk ikä ei ole kovin äärimmäinen hoidossa aloitusikä. Tai sitten äiti jää kotiin, isä käy töissä.Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
Valitettavasti ei liioittele. Kuusi viikkoa on se ehdoton minimi mikä on pakko antaa palkatonta äitiyslomaa, ja monen on pakko mennä takaisin jo ennen sitä.Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
Miten voi olla, että ihmiset eivät tiedä tämän vertaa muiden maiden elämästä. Me asutaan täällä täydellisessä lintukodossa jossa voi olla 3v. kotona ja saa rahaa. Missään muualla maailmassa ei asiat ole näin hyvin. Ja tosiaan joissakin maissa on pakko viedä se lapsi 1kk iässä hoitoon ja joissain maissa lapsi viedään hoitoon, vaikka äiti on kotona (tämäkin hyvin yleistä esim. etelä-euroopassa ) että silleen...Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
No varmaan joku vie, mutta ei tuo kyllä mikään normi ole...Alkuperäinen kirjoittaja H:Valitettavasti ei liioittele. Kuusi viikkoa on se ehdoton minimi mikä on pakko antaa palkatonta äitiyslomaa, ja monen on pakko mennä takaisin jo ennen sitä.Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
Kaikki meidan ystavat olivat kanssa siina maks. 30 min tyomatkan paassa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ei nyt kannattaisi yleistää että 300 miljoonan asukkaan maassa on aina työmatka aikaavievä. Siellä on kuulkaas miljoonia joilla työmatka on 5 minuuttia!
Ja miten voi olla, että täällä kuvitellaan että jos joku Jenkeissä vie lapsen 6 vkon ikäisenä hoitoon, niin heti ollaan sitä mieltä että kaikki niin tekevät. Ja viimeistään 3kk ikäisenä on kaikki lapset hoidossa... Jenkeissä on edelleen vahvana kotirouva-ajattelu ja kotiäiditkin on siellä yleisiä, vaikka sosiaalitukia ei olekaan samalla tavalla kuin Suomessa.Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:Miten voi olla, että ihmiset eivät tiedä tämän vertaa muiden maiden elämästä. Me asutaan täällä täydellisessä lintukodossa jossa voi olla 3v. kotona ja saa rahaa. Missään muualla maailmassa ei asiat ole näin hyvin. Ja tosiaan joissakin maissa on pakko viedä se lapsi 1kk iässä hoitoon ja joissain maissa lapsi viedään hoitoon, vaikka äiti on kotona (tämäkin hyvin yleistä esim. etelä-euroopassa ) että silleen...Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.
Niin kirjoitinkin, etta aiti jaa yleensa kotia jos se vaan on mahdollista. Palkat ovat siella kumminkin sen verran paremmat kuin taalla meilla. SamoinAlkuperäinen kirjoittaja ov:Ja miten voi olla, että täällä kuvitellaan että jos joku Jenkeissä vie lapsen 6 vkon ikäisenä hoitoon, niin heti ollaan sitä mieltä että kaikki niin tekevät. Ja viimeistään 3kk ikäisenä on kaikki lapset hoidossa... Jenkeissä on edelleen vahvana kotirouva-ajattelu ja kotiäiditkin on siellä yleisiä, vaikka sosiaalitukia ei olekaan samalla tavalla kuin Suomessa.Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:Miten voi olla, että ihmiset eivät tiedä tämän vertaa muiden maiden elämästä. Me asutaan täällä täydellisessä lintukodossa jossa voi olla 3v. kotona ja saa rahaa. Missään muualla maailmassa ei asiat ole näin hyvin. Ja tosiaan joissakin maissa on pakko viedä se lapsi 1kk iässä hoitoon ja joissain maissa lapsi viedään hoitoon, vaikka äiti on kotona (tämäkin hyvin yleistä esim. etelä-euroopassa ) että silleen...Alkuperäinen kirjoittaja ov:6-12 viikon? Nyt taisit kyllä vähän jo liioitella Nina...Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:USA:ssa työpäivä alkaa 8:30-9:00, töitä tehdään 8-10 tuntia. Työmatkoihin kuluu 30-90 minuuttia. Lapset laitetaan hoitoon 6-12 viikon ikäisinä.