Millainen ihminen on mielenkiintoinen?

Stanas
Alkoholistit ja muut mielenterveyshäröiset. Hauska kuunnella, kun tekevät itsestään usein muita parempia, ja miten usein puhuu itsensä pussiin. Kun ei enää itsekään muista, mitä on valehdellut...
 
Ihmiset jotka uskaltavat uida vallalla olevia virtauksia vastaan (siis niitä huonoja, ei hyviä vastaan) olematta kuitenkaan muutoin mikään erakko korpisoturi tai ns.hankala luonne.

Maailman tylsimpiä ihmisiä on ns.räväyttäjät jotka on siinä räväyttelemisessään vaan nykymassaa. Madonna, Rihanna, Lady Gaga.
 
sairaanhoitajatar
Minustakin omasta ajattelutavastani poikkeavat henkilöt ovat mielenkiintoisia, esim. olen saanut hyviä keskusteluja henkilöiden kanssa, jotka ovat absolutisteja alkoholin suhteen. Alkoholisteja en koe mitenkään mielenkiintoisina, koska taustalla on yleensä hoitamaton masennus ja muita ongelmia vyyhtinä, jota hoidetaan alkolla. Hoitajana koen "haastavat" vanhusasiakkaat mielenkiintoisina.
 
vierailija
Ystäväni on mielenkiintoinen. Hirveästi ystäviä, tekee kaikkensa heidän kaikkien puolesta aina, mihin aikaan vuorokaudesta hyvänsä. Äärimmäisen sosiaalinen. Elää hetkessä, tekee sitä, mikä juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Touhuaa koko ajan jotain, suunnittelee koko ajan matkoja ja käy niillä, käy töissä, tuntuu, että hän tekee tuhatta asiaa yhtä aikaa, mutta ehtii silti olla myös ystäviensä kanssa. Aikaansaava. Hirveästi vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Luulen, että touhuaa, jotta ei tarvitsisi pysähtyä miettimään... Tiedä sitten.
 
vierailija
Todella älykäs ja/ omaa paljon erikoisia kokemuksia, on nähnyt erikoisen paljon maailmaa, ihmeellisiä ihmisiä ja tapahtumia.

Ja erilaisista kulttuureista tulevat ihmiset ovat aina mielenkiintoisia!
 
Hmmm, jaa-a. Ei juuri kukaan ole mielenkiintoinen etenkään niin paljoa tai näkyvästi, että henkilöä voisi kuvailla mielenkiintoiseksi.

Joku Osama bin Laden esimerkiksi oli mielenkiintoinen. Mun mummu on erikoinen persoona, sekin voisi ehkä mennä kategoriaan "mielenkiintoinen" (ainakin sen tavanneet puhuvat siitä siihen malliin).
Kai siihen jonkinlaista ääriajattelua ja todellista vastavirtaan uimista tarvitaan, jotta ihminen voi olla mielestäni mielenkiintoinen.
Henkilössä täytyy olla jotain analysoitavaa ja ymmärrettävää (miksi käyttäytyy ja on sellainen kuin on) ollakseen oikeasti mielenkiintoinen.
Valtaosa on todella tylsiä ja ennalta-arvattavia - ja ihan hyvä niin.
 

Yhteistyössä