Millainen asuinpaikka on Lumijoki?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
vv
En asu Lumijoella, mutta teen siellä töitä välillä. Tietysti riippuu missä päin Lumijokea asuu, mutta kyllä sieltä yleisestiottaen on aika pitkä matka Ouluun. 40 km suunnilleen keskustasta keskustaan ja ainakin jos koittaa aamulla töihin ehtiä saa varata tunnin aikaa. KAunis paikka se kyllä on ja kehuvat että on halpoja tontteja ja lyhyet jonot päiväkotiin. Mutta palveluja siellä ei kyllä ole mitään krijastoa ja kulmaräkälää kummempaa.
 
lumijokilainen
mukava, rauhallinen paikka asua. en lähtisi täältä enään mihinkää,tietää ihmiset ja eikä ole mitään pelättävää lapsillakaan.. lestadioilaisia on aika paljon mutta on meitä muitakin aika paljon:D päiväkoti on hyvä, kerhoja on lapsille, harrastustoimintaakin on ihan kivasti.. suosittelen:) (jos tykkää rauhallisuudesta)
 
vierailija
mukava, rauhallinen paikka asua. en lähtisi täältä enään mihinkää,tietää ihmiset ja eikä ole mitään pelättävää lapsillakaan.. lestadioilaisia on aika paljon mutta on meitä muitakin aika paljon päiväkoti on hyvä, kerhoja on lapsille, harrastustoimintaakin on ihan kivasti.. suosittelen (jos tykkää rauhallisuudesta)
Ootko vielä samaa mieltä lumijokelainen? Tuntuu, että kaikki naiset ainakin kaikkoaa tuolta. Ero tulee ja eräjorma jätetään yksin Lumijoelle. Sehän on eräjormien unelma mesta.
 

Yhteistyössä