Millä teidän ekaluokkalaiset roudaa luistimet kypärineen kouluun? Siis jos kulkevat kävellen...

  • Viestiketjun aloittaja äiti ei nyt tajua
  • Ensimmäinen viesti
äiti ei nyt tajua
Meidän poika kulkee kävellen koulumatkat eikä olla löydetty sopivaa/helppokantoista kassia noille matkoille! Hokkarit ja kypärä vie aika ison tilan eikä mihin tahansa kassiin mahdu...
On ollu kangaskasseja kolmee eri sorttia, mutta koulurepun kanssa on hankala kantaa.. :/
 
"vieras"
Luistimet kassiin, kypärä roikkumaan kassin hihnasta, tai reppuun roikkumaan. Kypärä vie hirmusti tilaa, ei sitä kannata laittaa kassiin. Laittaisin luistimet olkalaukkuun, helpompi kantaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Salla07
"vieras"
Sillon kun itse olin ala-asteella meillä ei (tytöillä ainakaan) ollu kypäriä,mutta luistimet kulki niin että nauhat sidotaan yhteen ja repun olkahihnan varaan roikkumaan. Eli ei mitään kassia,vaan selässä kulki repun kanssa. Vapaa-ajalla kun mentiin iskän ja veljen kanssa luistelee niin luistimet niskaan ja menoks..

Tässä kantotavassa on tietysti oleellista että luistimissa on kunnolliset,hyvin paikoillaan pysyvät teräsuojat.
 
"niin"
Muttei luistelemaan pääse jos ei kypärää ole ja tiedän ainakin koulun jossa ei koulun puolesta kypäriä tarjota joten sitten vaikuttaa jo numeroon jos ei kypärää itsellä ole.
 
[QUOTE="vieras";27835773]Niin varmasti onkin,mutta kassipakkoa ei kait ole? Eli eiköhän sen kypäränkin saa reppuun kiinni niinku luistimetkin.. Vielä kun kävellen kulkee ei tartte ottaa reppua selästä kesken matkan eikä varoa "takanaolijoita" (kuten esim bussissa pitäis).[/QUOTE]

Kyllä jonkinlainen kassi, ainakin meidän lasten koulussa pitää olla, kun kuskaavat sillä luistimet jäälle ja takas, reput jätetään koululle siksiaikaa.
 
Meillä oli luistimet solmittu nauhoista kiinni toisiinsa ja ne roikkui tuossa edessä ja se solmu oli niskan takana. Suojat tietysti suojas teriä. Kypäriä meillä ei ollut, mut sehän menis hyvin siinä tapauksessa päässä.
 

Yhteistyössä