Millä korvata rahka?

tässä oon tekemässä tyttären 6-vuotis kakun täytettä, ja kermavaahdon sekaan olisi pitänyt sekoittaa rahka.. Ja sitten huomaankin, etten olekaan rahkaa eilen ostanut :(. ja kakku pitäisi saada yöksi hyytymään jääkaappiin..

Voiko rahkan jollain korvata vai jätänkö suosiolla pois?
 
vieras
ei kait sitä välttämättä tarvi korvata millään. Onko sulla joku moussetäyte siinä vai ihan peruskakku? Jotain tuorejuustoa tieten voi laittaa, tai vaniljakreemiä tai sitä vaniljakastiketta jos haluaa jämäkämmän täytteen.
 
liivatekakku olis tuloillaan. Taidan kokeilla, jos jätän sen pois :whistle:
Ku ei nyt tuota turkkilaista joghurttiakaan löydy kaapista, eikä tuorejuustoa. Ja vaniljakastiketta en jaksa ruveta tekee :whistle:

Kiitos kaikille vastanneille! :flower:
 

Yhteistyössä