Millä infektiokierteen saa poikki?

  • Viestiketjun aloittaja apuja
  • Ensimmäinen viesti
apuja
Meillä vauva 10kk on sairastanut jo 6 korvatulehdusta -> laitettiin putket. Korvat on ollu nyt sitte 2kk ok mutta infektiot senkun jatkuu. Ensin oli pitkittynyt flunssa johon sai antibioottikuurin jälleen, sit oli terve ehkä n kuukauden jonka jälkeen iski keuhkokuume(!)ja oli sairaalahoidossakin 4pv sen takia.Nyt keuhkokuumeeseen liittyvästä antibioottikuurista on jäljellä 1 päivä niin nyt vauvalla on iskenyt taas nuha ja on hirveän räkäinen ja mä pelkään hulluna että se keuhkokuume yltyy uudestaan. Millä tästä kierteestä pääsee pois vai pääseekö millään? Onko kellään toisella ollu tällästä? Asiaa ei meillä auta 2 isompaa lasta 4v ja 7v, jotka tuo pöpöjä kotiin kerhoista ja koulusta. TOki pidetään hyvää käsihygieniaa yllä, mutta siltikin. Käy niin sääliksi tuo pikkuinen, 10kk ikää ja 8 antibioottikuuria takana. Varmasti antibioottikuureilla on vaikutusta vastustuskykyyn, mutta ilman niitä se ei kyllä ois ees elossa enää.

Onko kellään mitään vinkkejä millä tästä noidankehästä pääsis pois?
 
....
jep, maitohappobakteereiden pitäis auttaa kun antibiootit laskee vastustuskykyä..

"Suositeltavaa on, että antibioottia ja maitohappobakteeria ei oteta samanaikaisesti, vaan niiden nauttimiseen jää parin tunnin väli. Tämä siksi, että osa antibiooteista voi tuhota maitohappobakteerien tehon."
 
"vieras"
Voisiko olla allergiaa taustalla? Meillä kaksoset alkoivat sairastamaan kuukausi sen jälkeen, kun aloin antamaan heille kauravelliä. Muutoin he olivat äidinmaidolla. Heillä oli maito- ja kaura-allergia.
 
"hoo"
Meillä isomman lapsen (7-9 v.) infektiokierteen katkaisi d-vitamiinin "yliannostus". Tyttö sairasteli aina kouluvuoden aikana kuumeen noin kuukauden välein. Kuumeet loppuivat kuin seinään, kun aloitin antamaan d-vitamiinia yli suositusannostusten. Sen jälkeen ei ole ollut yhtäkään kuumetta ja noin puoli vuotta on menty jo terveenä. *voittajaolo*
 
Meillä kanssa 2 infektiokierrelasta. (1,5v ja 2,5v) Talvella pahimpaan tautiaikaan molemmat 3kk Ditrim Dublo- estolääkityksellä joka piti pahimmat pöpöt kurissa. Sitten reilusti maitohappobakteereja, d-vitamiinia ja omega kolmosia. Nyt kun kuurit helmikuussa loppui, niin ollaan oltu täysin terveinä siitä saakka. Ensi talvena taas todennäköisesti sama kuvio edessä, mutta helpottaa elämää kaikilla ihan kympillä kun ei tartte rampata lääkärillä joka viikko ja aina miettiä että onkohan ne nyt taas kipeinä tai tulossa kipeiksi tms....
 

Yhteistyössä