Miksi raskaustestin viiva yhä haalea eikä tummene???

oon nyt testannu neljänä päivänä eikä ensimmäiseen testiin nähden viiva ole yhtään tummempi!!! onko tääkin mennyt kesken,kun edellinen km lokakuussa,ja oli myös haalea viiva ja todettiin kuolleen rv7. en vuoda onneksi(vielä),mutta ihmettelen miksi esim tänään aamupissasta tehty testi ei ollut yhtään tummempi viiva,kuin eka iltapissasta monta päivää sit tehty testi,tein kaikki samalla testillä siis.
onko kokemuksia,kertokaa pliis....
 
Voi kunpa osaisin tuohon vastata :| ..sinun tarvitsee varmaankin vain odottaa ja testata vaikka joka toinen päivä-hcg(raskauhormoni)tuplaantuu juuri noin-joka toinen päivä!! Hcg:n nousu on hyvin yksilöllistä ja kun toisella näkyy r-testissä haamuja jo päiviä ennen kierron loppua, voi toisella näkyä vasta se haamuviiva kun kuukautiset myöhässä parisen päivää-tai enemmänkin. :)

Kovasti Plussatuulia laitan tulemaan!!!!:heart:
 
Kiitti :) ,laskin silleen että edellisen keskenmenon vuodosta laskurilla ja se näytti rv7,kun mulla ei ehtiny tulee menkkoja ollenkaan ton keskenmenon jälkeen,välissä toki tein testin(saman) ja näytti kaksi kertaa negatiivista,eli tämä haalea viiva ei johdu edellisestä raskaudesta. mitenköhän tuo raskausviikko voidaan laske,muutaku ultralla tietenki...
 

Yhteistyössä