" Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin?"

  • Viestiketjun aloittaja Jeps jeps
  • Ensimmäinen viesti
"Asdf"
Samalla lailla ne blondatut tötteröhuulet siideripäissänsä saavat mieheen säpinää. Kait ne tissit, iloinen mieli ja esille aseteltu perse kertovat kiimasta ja lisääntymiskyvystä.

Fiksumpihan olisi joku sivistynyt ja hyvin tienaava, vähän vaatimattomamman näköinen, mutta mukava kodin hengetär.

Vakavissaan tuo renttutouhu jää kyllä yleensä heikkopäisten harrastukseksi. Mieti nyt vaikka Nykäsen tai Tauskin kaatoja. Ei siellä kaikki kynttilät pala kummallakaan puolella.
 
vieras*
Näin kävi. Siis järkikin sanoo että pitäis pysyä mahdollisimman kaukana, mutta minkäs teet tunteille.
Mies on kaikkea sitä mitä ei pitäisi olla. Työtön, kova juomaan, linnassa istunut pikku rötöstelyistä jne. Vaimokin löytyy.
Kiinnostus on molemmin puolista. Järki kyllä tietää, mutta kun se nyt vaan on niin ihana.
Syynä on se ettet rakasta ja arvosta itseäsi.
 
[QUOTE="Asdf";30130774]Samalla lailla ne blondatut tötteröhuulet siideripäissänsä saavat mieheen säpinää. Kait ne tissit, iloinen mieli ja esille aseteltu perse kertovat kiimasta ja lisääntymiskyvystä.

Fiksumpihan olisi joku sivistynyt ja hyvin tienaava, vähän vaatimattomamman näköinen, mutta mukava kodin hengetär.

Vakavissaan tuo renttutouhu jää kyllä yleensä heikkopäisten harrastukseksi. Mieti nyt vaikka Nykäsen tai Tauskin kaatoja. Ei siellä kaikki kynttilät pala kummallakaan puolella.[/QUOTE]

Ei kyllä saa mitään tunnetta aikaiseksi pinkillä huulipunalla varustettu blondi ankanhuulineen! Tumma fiksusti pukeutuva hieman metallihenkinen nainen enemmänkin antaa viestiä mitä naisella mielessä kun viihteellä on.
 

Yhteistyössä