K
kokki muka
Vieras
Kaikki kastikkeet, mihin tulee kermaa, lihaa, kasviksia ym. juoksettuvat joka kerta. Onko se lihaneste mikä sen tekee? Eilen tein kanakastiketta, johon tuli kookoskermaa ja kuohukermaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, broileria, sipulia ja valkosipulia, ja se juoksettui heti, kun lisäsin kermoja.
Tein sitten millaista kastiketta hyvänsä, mihin tulee kermaa, se juoksettuu rakeiseksi. Miten ihmeessä siitä saa tasaista, hyvää, maukasta? Kerma on aina tuoretta enkä käytä keinotekoisia kermankorvikkeita.
Tein sitten millaista kastiketta hyvänsä, mihin tulee kermaa, se juoksettuu rakeiseksi. Miten ihmeessä siitä saa tasaista, hyvää, maukasta? Kerma on aina tuoretta enkä käytä keinotekoisia kermankorvikkeita.