Miksi et käytä täysjyväpastoja, riisiä, täysjyväleipiä vaan mieluummin valkoista vehnämössöä?

Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:
Alkuperäinen kirjoittaja vehnän voimalla kasvanut:
Ootteko koskaan miettineet että miten teistä tuli terveitä ja aikuisia kun lapsena veditte vehnämakaronia, vehnäleipää ja valkoista riisiä ym? Mä oon, ja päädyin siihen ettei se vehnä niin myrkkyä voi olla. Vai ootteko te syöneet lapsenakin täysjyvää? Oliko sitä muka silloin 80/90 -luvulla? Mä en muista syöneeni lapsena koskaan.
Terveitä aikuisia..? Diabetestilastot tosi rumia. Ylipainoa ei oo kellään ollenkaan?

Onneksi meillä ei syöty paljoa riisiä, pastaa tai vaaleaa leipää. Kouluun mentyäni en koskaan saattanut syödä vaaleaa leipää, kun se maistui niin pahalle. Uskon myös omien lasten ravintokasvatuksessa siihen, että mitä ne oppii lapsena syömään, ne tykkää syödä myös aikuisena. Kalliiksi vain tulee, kun 1- ja 4-vuotiaiden herkkua on mm. sushi, roquefort-juusto, äyriäiset jne. :) (Niin, tiedän, sushissa on valkoista riisiä...)
Minusta sushi itsetehtynä ei ole kallista.
 

Yhteistyössä