Miksi avoparit eivät avioidu?

  • Viestiketjun aloittaja aviopuoliso
  • Ensimmäinen viesti
Me mietittiin että kun kummallakaann ei ole mitään omaisuutta tai edes sentin senttiä lainaa niin ei tarvitse mennä naimisiin kun se ei oikeastaan muuta mitään.
Tunnetasolla kummallekin ihan sama.

Jos minua kosittaisi niin sitten käytäisiin vaan pikaisesti maistraatissa, kaipa me jossain vaiheessa mennään, kunhan nyt suoritetaan pari tärkeämpää projektia ensin.
Eli hankitaan se neljäs lapsi, koira, ja muutetaan :LOL:
 
Pirullisen isän tytär
Syy 1. Omistan asunnostamme isomman osan enkä halua mahdollisessa erotilanteessa antaa omaani miehelle. Koska silloinhan se menisi puoliksi, jolloin menettäisin omaa osuuttani.
Syy 2. Pelkään, että naimisiin menon jälkeen mieheni muuttuisi pirulliseksi.
Syy 3. Minulla on hienompi sukunimi kuin miehelläni. :) (Tämä syy ei siis kovin vedenpitävä, koska oman sukunimensähän voi pitää, mutta tähän yleensä vetoan... )
 
rouva
siis ohan täs monenmoista selitystä, mut tosiasia on et todellisuudessa valtaosa näist vastaajista on neitejä, koska mies ei kosi/vastaa neidin kosintaan kieltävästi. eli mies siis ei suostu hyvälä eikä edes pahalla avioon. siks neitejä näin paljon.
 
**
mitkään isommat häät ei oo meitä varten ja maistraattia mietittiin aiemmin, mutta yhdet maistraattihäät nähneenä voin sanoa et ei nyt sentään ihan sekään oo meidän juttu. Esikoisen synnyttyä mietittiin et mentäs kastajaisissa kaikkien yllätykseks naimisiin mut se idea sit vaan jäi muun hösläyksen alle. Avioliitto ei tunnu niin tärkeältä että pitäis mennä ennen ku se tuntuu kaikin puolin mukavalta. Mutta naimisissa olo ei siis meille olis ongelma vaan se avioituminen.
 

Yhteistyössä