Mikä tuolla Nigthwishissä mättää?

  • Viestiketjun aloittaja Kunhan pohdin...
  • Ensimmäinen viesti
Määä
Paljonkohan se Floor saa palkkaa? Eiks niillä ole niin että bändin jätkät on osakkaita ja laulajalle maksetaan minimiliksaa? Vähän vituttais. Eipä ihme että se Anette rupes tekeen lapsia, en minäkään olis lykännyt.
 
"tii-"
Kai bändin pojat ovat jo niin tiiviis, yhtenäinen joukkue, johon Anette ei täysin päässyt sisään? Laulaja ei ole bändiä suurempi, ja korvattavissa, se on ainakin osoitettu. En tiedä kuinka bändissä toimitaan, jos rumpali sairastuu, onko heilläkin tuuraajat? Silloin on ihan loogista, että laulajakin voidaan korvata. Onhan se keikkojen peruminen kallista.

Lisäksi Anette oli raskaana. Kiertue kesken, ja siihen oli sitouduttu. Vai oliko Anette sitoutunut samalla lailla kuin muut?

Tarjan erottaminen taisi olla enemmän sellainen persoonien yhteenkohtaaminen, koska siitä tehtiin ihan avoimesti julkista. Jos bändi olisi nyt erottanut Anetten, niin kai ne olisi nytkin uskaltaneet sanoa sen suoraan.
 
"vieras."
Tarja oli oikea diiva. Tarja ei ole kieltänyt mitään mistä bändin miehet ovat häntä moittineet. Tarja uhkaili viimeiset vuodet bändistä eroamisella ja häneen ei saatu yhteyttä juuri muuten kuin managerimiehensä kautta bändiin liittyvistä asioista. Tarja oli omalta osalta syypää siihen, että potkittiin ulos. Halusi olla ulkopuolinen ja pitää omaa manageria, vaikka kuului bändiin.

Anette taas itse erosi. Jostain syystä nyt on alkanut syyttelee bändiä jälkikäteen.

Floor tuntuu olevan bändille hyväksi. Aivan upea laulaja ja lavaesiintyminen hienoa. Viimeiset kaksi levyä ovat olleet Nightwishin parhaat, joten se siitä Tarjan huippuudesta.
 
"Mie"
Anette sairasteli paljon, oli flunssa kierteessä. Lisäksi ääni oli pettänyt kesken keikan ja oli purskahtanut itkuun lavalla. Siihen päälle vielä jo toinen raskaus bändissä olon aikana, eli taas mammalmalle. Eli siinä muutama syy miksi pojat potki pellolle.
 
Nightwish on 17 vuotta vanha bändi. Ei se että jäseniä vaihtuu ole mitenkään ihmeellinen asia muutenkaan musiikkimaailmassa.

Onko se nyt kaksi kertaa jäsen vaihtunut tuon 17 vuoden aikana ja runko on ollut ihan sama. Ei se ihan kauhean "mättämistä".

Ja itsehän en nyt oikein ole niin välittänyt ko. bändin musiikista sitten muutaman alkuaikojen hitin. Joitain kuunneltavia kappaleita toki jälkeenpäinkin tehneet, mutta silti.

Mutta Tarja pelasi kyllä itsensä ulos bändistä ja Anetella oli jotain henk koht ongelmia pitkin matkaa plus lapsien tekeminen.

Sinänsä asiassa ei ole minulla mitään kiinni edes tunnetasolla, mutta jotenkin huvittaa se miten ihmiset antaa keltaisen lehdistön viedä itseään lähes kaikessa. Onhan näistä ongelmista ollut haastatteluja maailman sivu, vaikka ei Nightwish ole ollut mikään kaikista avoin bändi ongelmiensa suhteen.

Nightwishistä tietäminen on vähän sama kuin Matti Nykäsen tempaukset, ei ne välttämättä ylenpalttisesti kiinnosta mutta kun niistä kirjoitellaan jatkuvasti niin väkisinkin jotain tietoa tarttuu.
 
vieras vain
Sitähän ei tietysti tiedä kuin asianosaiset, että mitä tuolloin tapahtui Aneten ja muiden Nightwishin jäsenten välillä.

Mutta sen väitteen kyllä uskallan esittää, että jos samanlainen tilanne (sairastuminen kesken kiertueen) olisi tapahtunut Tarjan ollessa vielä yhtyeessä, ei muille bändiläisille olisi takuulla tullut mieleenkään korvata häntä toisella laulajalla.
 
"vieras."
Sitähän ei tietysti tiedä kuin asianosaiset, että mitä tuolloin tapahtui Aneten ja muiden Nightwishin jäsenten välillä.

Mutta sen väitteen kyllä uskallan esittää, että jos samanlainen tilanne (sairastuminen kesken kiertueen) olisi tapahtunut Tarjan ollessa vielä yhtyeessä, ei muille bändiläisille olisi takuulla tullut mieleenkään korvata häntä toisella laulajalla.
No ei mikään yksi sairastuminen ollut Anetten bändistä ulos heittämisen syynä, vaan useat toistuvat vaikeudet. Ja koska bändi potki Tarjan ulos bändistä niin sillä tuskin on merkitystä olisiko sairastumisen vuoksi potkittu. Todennäköisesti kun olisi.

Nightwiskään kun ei ole mikään hyväntekeväisyyslaitos, vaan se on näiden miesten elämäntyö, harrastus ja elanto. Ei kukaan katsele, jos tulee joku estämään ja vaikeuttamaan hommia. Näinhän se on missä tahansa työpaikoilla.
 
mezzosopr
Alkuperäinen kirjoittaja mies huutomerkillä harmaana;29353273:
Enpä jaksanut kaikkea lukea mutta yksinkertaisuudessaan asia on niin ettei löydy parempaa laulajaa kuin Tarja oli.
Parempaa?! Se Tarjan ajoittainen holvaaminen oli aivan kauheaa kuunneltavaa! Hän sopi kyllä ulkoisesti hyvin brändiin, mutta todellakin löytyy parempiakin laulajia, vaikka millä mitalla. Anette taas oli discoprinsessa, ei sopinut ulkoisesti eikä lauluääneltään nightwishiin lainkaan.
Tää uusin taas on sopraanona ja taitavana laulajana todella hyvä valinta, toivottavasti eivät joudu taas kohta vaihtamaan, tai muuten alkaa oikeasti syödä jo vähän jätkien uskottavuutta mukavina miehinä...
 
....
Alkuperäinen kirjoittaja Vätti Räsynyt;29352859:
Onhan se laitontaki antaa potkut jos tulee raskaaksi, mutta sellasta se noilla on. Jotenkin erikoista myös, että noilla laulaja on vain työntekijä eikä osa bandiä.
Tätä minäkin ihmettelin. Ei minusta yhtään outoa että solistia vähän harmitaa kun muut rellestää rahojen kanssa ja itse saa vain palkkaa, eikä välttämättä edes hyvää palkkaa?

Vaikuttais aika ahneilta sovinistisioilta ne ukot. Ja heti jos laulajatar tekee pienenkin virheen niin tulee kenkää.

Enkä kyllä ymmärrä yhtään tätä uutta laulajatarta. Kuulemma pitäis kuulostaa Turuselta. Mutta kun sitä radiossa olen joskus vahingossa kullut, niin oli ihan kuin joku amatööri vetäis karaokee, ihan järkyttävän huono laulaja noiden edellisten jälkeen.
 
päkäpää
Mitä hitto! Jos pääsisin itse laulajaksi yhtyeeseen, joka on ollut kasassa vuosikaudet, en todellakaan alkais vaatimaan itselleni mitään muuta kuin kohtuullisen palkkion panoksestani eli pelkästä laulamisesta. Eihän yritykseen tullut uusi työntekijä voi alkaa vaatia samantien samanlaista kohtelua ja palkkaa kuin yrityksen perustajat ja johtajat! Oikeesti!
 
nw
[QUOTE="totuus";29352838]jätkät ei halua maksaa naiselle yhtä hyvin kuin itse saavat, vitun ahneet persereiät..[/QUOTE]

NW on poikien oma bisnes ja voivat palkata mieleisensä naikkosen laulajaksi. Tämä nykyinen nainen on hyvä, Anette oli huono.
 
"vvieras"
Tuomas Holopainen on nero ja sellaisten kanssa on vaikea työskennellä. Ja ihan naurettavaa väittää, että se laulaja siinä olisi se "juttu". Ei ole. Tuomaksen musiikkin on se juttu.
 
Vierasmies
Tätä minäkin ihmettelin. Ei minusta yhtään outoa että solistia vähän harmitaa kun muut rellestää rahojen kanssa ja itse saa vain palkkaa, eikä välttämättä edes hyvää palkkaa?

Vaikuttais aika ahneilta sovinistisioilta ne ukot. Ja heti jos laulajatar tekee pienenkin virheen niin tulee kenkää.
:D
voi olla, että olis pitkä tie bändilläkin jos joka virheestä olis akka pihalla :D

Sehän on nyt nähty että tulosta tuli kolmella eri laulajalla, vaan tie loppuisi lyhyeen jos Holopainen "potkittaisiin" pihalle.

Aika moni (varsinkin nainen?) luulee, että musiikki on "laulamista" jossa soittajat renkuttaa taustalla.
 

Yhteistyössä