Mikä siinä persereiässä kiihottaa???

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
On ne. Hän on varmaan yksi harvoista joka käyttää alapään suihkua kakkaamisen jälkeen muut, jotka ei käytä kakkosta seksissä hoitavat homman WC-paperilla
Mutta kyllähän nyt peppu pitää pestä kakkosen jälkeen, muuten sinne jää aina vähän kakkaa. Ei sisäpuolelta vaan ihan ulkopuolelta pesen pepun kakkosen jälkeen. Mitäs jos esum. kakkimiseen jälkeen tulee extemporee 69 tilanne! Millä selität haisevan kakkaisen peppusi?😱🤢
 
vierailija
Mutta kyllähän nyt p'eppu pitää pestä ka'kkosen jälkeen, muuten sinne jää aina vähän ka'kk'aa. Ei sisäpuolelta vaan ihan ulkopuolelta pesen pe'pun kakko'sen jälkeen. Mitäs jos esum. kakkim'iseen jälkeen tulee extemporee 69 tilanne! Millä selität haisevan kak'kais'en pep'pu'si?
Joo, eilen kun vein roskapussin rodeen jouduin extempore 69 asemointiin roskakuskin kanssa, onneksi oli *erä*reikä pesty :)
 
vierailija
Pakko kysyä että mikä helvetti siinä kiinnostaa panna siihen persereikään? Eikös se ole aika halventavaa naiselle? Mitä mieltä itse olette?
itse ainakin tykkään kun nainen vatsallaan jalat auki ja persereikä esillä,yleensä nuolen ahnaasti ja lopuksi sylkäsen liukasteen ja sitten hitaasti sisälle.Kohta jo panen kuin tulpatonta mopoa.Tiukkaa mutta juoksevaa naida.Vedin kerran mustaa tyttöä perseeseen.Tykkäsi mutta valitti kun kesti puoli tuntia.Että sillä olikin hyvä perse,sellainen sopivan kokoinen ja hot!
 

Yhteistyössä