Mikä paras d-vitamiini vauvalle?

[QUOTE="vieras";23011284]Meillä oli Jekovittia koska se säilyi huoneenlämmössä ja oli näin meille kätevin. Sinne se alas upposi, mutta kun itse maistoin niin ihmettelin miksi maistui. Maku on kuin pirtua jois. Moni mätkättikin miksi juotan tuota lapselle kun sehän on pirtua, mutta tuskin olisi lapsille jos huonoa olisi.[/QUOTE]

mitä tippoja muka säilytetään jääkaapissa?
 
[QUOTE="Katja";23012281]Ainaki deetipat[/QUOTE]

eihän niitä vissiin edes valmisteta enää. D-tipat ainakin säilytetään huoneenlämmössä. Eikös deetipat olleet jotain sokerilitkua? Luulisin että kaikki öljypohjaiset säilytetään huoneenlämmössä, kuten öljyt yleensäkin.
 
http://www.iherb.com...1-ml/13932?at=0
Erittäin hyvä D3-vitamiini. Mauton ja öljypohjainen. Ei ylimääräisiä säilöntäaineita ym.

Tippa suositellaan antamaan imetysikäiselle tiputtamalla se nännin päähän imetyksen alkaessa. Isommille lapsille lusikalla tai ruuan sekaan. Pullossa on n. 365 tippaa (eli vuoden satsi) ja hintaa pullolla on 12€ (17,23 dollaria).

iHerbistä on helppo tilata. Postikulutkin suomeen ovat vain 2,70 - 4 € (riippuen tilauksen painosta) ja tuotteet toimitetaan kotiovelle (jos olet kotona postin saapuessa, muuten viedään postille) n. viikon päästä tilauksesta. Voi maksaa luottokortilla tai esim. Visa Electronilla. Tällä koodilla: MAB036 saa vielä 5 dollaria (3,4 €) alennusta ensimmäisestä tilauksesta kun laittaa sen tilausta tehdessä referral code kohtaan.
 

Yhteistyössä