Mikä on tekosyysi käyttää teflonilla pinnoitettuja pannuja?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.
Puuro-ohjeet mielestäni neuvovat keittämään puuroa liikaa. Laittaa kannen päälle, ottaa kattilan levyltä ja antaa sen hautua siellä, niin ei pala pohjaan. Tietenkin riippuu vähän puurostakin, että tarvitseeko keittää, mutta sama ohje toimii melkein kaiken kanssa (esim. riisi). Kannen alla levätessään se ruoka höyrystyy irti kattilasta.
 
vierailija
No ei kukaan käytä pannua joka päivä, vai oletko jotenkin yksinkertainen tollo?
Kyllä käytetään se on aina hellalla ei koskaan kaapissa. Siinä kypsyy kasvikset, lihat, kalat ja lähes kaikki. Sauna päivänä makoisat räiskäleet. Minkäpä sille että tykkää hyvästä ruuasta. Valurautapannu ehdoton ykkönen ruuan laitossa.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti ja Boobis
Ruispuuro palaa muuten, AINA, pohjaan.
Valitettavasti jos silmä välttää liian pitkäks aikaa niin näin käy.
Kun sitä lähtee keittelemään niin täytyy varata aikaa vahdata sitä. Sitten lapsi pyytää apua ja jätät päivystyspaikan omasta mielestsi vain hetkeksi ja kun palaat niin pilalla on.
Jos joka kerta nostaa sivuun kun tulee keskeytys niin syödään ens viikolla.:D

t. riisipuuron keittomestari
 

Yhteistyössä