Puuro-ohjeet mielestäni neuvovat keittämään puuroa liikaa. Laittaa kannen päälle, ottaa kattilan levyltä ja antaa sen hautua siellä, niin ei pala pohjaan. Tietenkin riippuu vähän puurostakin, että tarvitseeko keittää, mutta sama ohje toimii melkein kaiken kanssa (esim. riisi). Kannen alla levätessään se ruoka höyrystyy irti kattilasta.Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.
Suola saa sapusat juuttumaan pohjaan.Alkuperäinen kirjoittaja B...ost: 33979815:Ei auta hellan vieressä seisominen ja sekoittaminen.
Puhun puurosta teräskattilassa.Suola saa sapusat juuttumaan pohjaan.
Kyllä käytetään se on aina hellalla ei koskaan kaapissa. Siinä kypsyy kasvikset, lihat, kalat ja lähes kaikki. Sauna päivänä makoisat räiskäleet. Minkäpä sille että tykkää hyvästä ruuasta. Valurautapannu ehdoton ykkönen ruuan laitossa.No ei kukaan käytä pannua joka päivä, vai oletko jotenkin yksinkertainen tollo?
Valitettavasti jos silmä välttää liian pitkäks aikaa niin näin käy.Ruispuuro palaa muuten, AINA, pohjaan.