Siis yäk Marabou! Sokerisössöä!
Kyllä Fazer pesee mennen tullen, se maistuukin oikeasti kaakaolle, eikä vain sokerille. Fazerin levy, jossa on kokonaisia pähkinöitä on ollu suosikki, mutta ne vissiin ostaa nykyään pähkinät paikasta X, koska niissä on nykyään tosi paljon huonoja ja tulee usein semmonen yök-pähkinä. Olen siirtynyt siksi siihen, missä on murskattua pähkinää ja siihen toiseen, jossa on murskattua suolattua cashew-pähkinää. Pähkinäsuklaanaisia siis.
Naminaminami...
Miksi, oi miksi tämmönen ketju kun kaikki kaupat on kiinni! Ääää! Mulle tuli just raskaudenaikainen mielihalu ja mun suklaakaappi on tyhjäääää :O
Lienenkö sitten ainoa, mutta en ymmärrä mitä ihanaa on Fazerin sinisessä. Itse pidän paljon enemmän mm. Fazerin Lontoon rae -suklaasta, Omar-suklaasta, Lindtin Mint Intense -suklaasta.
Tää ei ole varsinaisesti suklaaLEVY, kun on kolmessa esi patukassa nuo levyn palat, mutta Lidlin Trinidad edelcacao 75%. Tummaa suklaata siis. Yhden pötkön (8 palaa) kun vetäisee niin lähtee suklaanälkä vähäksi aikaa.
Lienenkö sitten ainoa, mutta en ymmärrä mitä ihanaa on Fazerin sinisessä. Itse pidän paljon enemmän mm. Fazerin Lontoon rae -suklaasta, Omar-suklaasta, Lindtin Mint Intense -suklaasta.
Mun mielestä parhaat ovat Fazerina, Geisha caramel ja Fazerin keltainen. Pandan Juhlapöydän konvehdeissa on myös muutama ikisuosikki, kuten esim. suklaatryffeli, ananas ja zabaglione. Se suklaacrisp on kans ihanaa.
p.s. lienenkö ainoa täällä joka ymmärtää, että ihmisillä on erilaisia makuja, ja joku voi jopa inhota noita mitä mä rakastan