mikä merkkiä tein autot on? onko valittamista?

  • Viestiketjun aloittaja hiii
  • Ensimmäinen viesti
Tämä on 355



googlesta löytyisi kyllä enemmän tietoa... Mitä nyt itse katsoin, niin antaa tulokseksi "kirjoitusvirheellisiä" tuloksia tai autoja, jotka on kuvitteellisia ja niiden perässä muka lukee 355... Outoa :confused:
 
Alkuperäinen kirjoittaja pösö;26094565:
Peugeot 406 vm. 2000. Ja on valittamista. Lähestulkoon kaikki mahdollinen vika ollut ja osat vaihdettu varmaa moottoria ja koria lukuunottamatta.

Jep jep, täällä toinen "onnellinen" pösön omistaja (farkkumalli, -04). KOKO ajan on joku paikka paskana, valot ja vilkut toimii (jos toimii) ihan oman kalenterin mukaan (joka ikinen vähänki valoa tuottava osa on ollaan keritty vaihtamaan muutamaanki kertaan tässä neljän vuoden aikana, ekä ne silti jaksa toimia kunnolla), muovihelmat roikkuu, sisustukset lähtee irti, ja se p*rkeleen "tietokone" suoltaa raamatun verran tekstiä harva se päivä, kun jossain on jotain hajonnu / pielessä / vikana. Muutamaan otteeseen on tullu sellasia ilmotuksia siihen näytölle, ettei merkkikorjaamon pojatkaan osannu sanoa, mitä ne tarkottaa, ja mikä helevetin värkki nyt TAAS on kosahtanu!

Pyydän anteeksi karkeahkoa kieltä edellisessä, mut kyllä niin taivahan tosi on, että tosta koslasta kun joskus eroon päästään, niin toista pösöä ei tähän perheeseen hankita! Kävellään vaikka mieluummin!
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Jep jep, täällä toinen "onnellinen" pösön omistaja

Pyydän anteeksi karkeahkoa kieltä edellisessä, mut kyllä niin taivahan tosi on, että tosta koslasta kun joskus eroon päästään, niin toista pösöä ei tähän perheeseen hankita! Kävellään vaikka mieluummin!
Mulla oli pösö vm 2002. Kun vilkun korjaus olisi maksanut kuusi vuotta sitten 500 euroa, päätin vaihtaa autoa. Hieman aiemmin olin maksanut auton korjauksesta melkein 2000 euroa. Korjaamon setä neuvoi, että kaukoidän autoissa on vähiten vikoja. Löysin pienen japanilaisen ja hyvin on pelittänyt.
 
Aries 78
Ei ne pösöt ole ainoita ranskiksia joissa on vikoa. Mulla on ollut kaksi uutta Citikkaa ja voin sanoa että mennyt useamman kerran hermot kun niitä on lavetille hinattu, ei ollut -02 vuoden xsara kuin alle 1000km ajettu kun ekat sähköviat ilmeni ja ne jatkui siihen asti että se kosla vaihdettiin pois.. Viimeisin Picasso meni vakuutusyhtiölle joulun välipäivinä. Sen sanon että ihme pitää tapahtua jos ostan itelleni kolmannen citikan...
 
rops.
[QUOTE="anjovis";26094863]Avensis, läpipaska auto, kaikki viat koettu. Eka ja vika Toyota tässä taloudessa.[/QUOTE]

Etkö ole kuullut sanontaa, jos et muuta saa niin, toi ota?
 
ei ikinä enää
Miten tämä näin menee, eikö Opel ole suomen yleisin automerkki:O Niin ainakin luin jostain muutama vuosi sitten. Meillä oli kaksi Opelia, eikä uutta tule enää. Ensimmäisestä paukahti nokkahihna, vaikka sen olisi vielä pitänyt kestää vielä ja viimeisimmästä alkoi akku tyhjetä yön aikana niin, että koskaan ei tiennyt lähteekö auto liikkeelle aamulla vai ei. Merkikorjaamossakaan eivät osanneet sanoa missä vika, kun se lukulaite vai mikä se on, ei sanonut mitään. Ei siis löytynyt mitään vikaa, vaikka auto oli työnnettävä useampi kerta viikossa käyntiin, grrr...kele! Nyt on käytetty Volkswagen Passat, joka on ihan ok.
 
kökköliini
kesäautona nappisilmä lada, oli ennen lapsia ympäri vuotisessa käytössä ja sen parempaa talviautoa ei olekaan.

v70, 97 ja ei ole valittamista
nissan patrol 84 ja ei ole valittamista
 
"vieras"
minä vaan jäin ihmettelemään että jos autossa on koko aja vikoja niin miksi joku katselee sitä neljäkin vuotta ja korjaa vaan kaikki, ei sitten käy mielessä vaihtaa autoa
 
pirkkavolkkari
[QUOTE="...";26094548]Seat Altea XL vm. 2009 Ei ole vielä löytynyt valittamista. Tai no paksi vois olla isompi (edellinen auto oli farmari, niin tottu siihen...), mutta takapenkin jalkatilat on aivan loistavat! :)[/QUOTE] pari vuotta vanhempi, hyvä ja tilava, tosin konttiin juuri ja juuri saa vaunut mahtumaan. ja aika kova sisämelu. (tai sit vaan totuin liian hyvään, kun edellinen oli volvo v40, hiljanen, mut TOSI pieni istumatila!)
 

Yhteistyössä