Mikä ihme minulle soitti, oliko ihminen ollenkaan?!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Halosen Julia tässä hei... Haluan kysyä yhden kysymyksen hampaiden terveydenhoitoon liittyen ihan nopeasti, ei tässä mene kauan, sopiiko että kysyn... (tässä vaiheessa sanoin että ei kiitos, en halua osallistua)...Jes loistavaa eli ihan nopeasti vain ja kysymys on..."

Siinä vaiheessa puhuin jo päälle että en halua vastata kiitos ja hei, ja kun vaan jatkoi tuota litaniaa niin katkaisin puhelun.
Jälkikäteen jäin miettimään, että kun ei se puhevauhti yhtään hidastunut eikä puhuja reagoinut vastauksiini, niin oliko se nauhoite?
 
vierailija
Se yritti että sä sanot "joo" tai"kyllä" ja sitten ne leikkaa sen sun myöntävän vastauksen siitä ja tekee nauhoitteen missä ne kysyy esim haluatko tilata tämän tuotteen? Ja liittää nauhoitteen vastaukseksi sinun "kyllä"-äänitteen. Sitten ne sanoo, tämä tuote maksaa 50 € kuukaudessa, oletko vielä kiinnostunut? Ja liittää vastaukseksi sinun "joo".
He kysyvät no niin eli pidät tästä tuotteesta, tämähän sopii sinulle, laitetaanko saman tien kahden vuoden sopimus mitä ei voi irtisanoa ennen 2v maksua? Ja liittävät siihen sinun "kyllä"-vastauksen... laitonta mutta noin ne tekee ja sitten sulle tulee lasku...
 
Mulle on puolen vuoden ajan tullu härösoittoja ulkomailta, siellä joku alottaa "hälöy", ja laitan kännyn kiinni, ja pistän numeron estoon.
Viikko sitten näkyi että puhelu tulee Unkarista, en edes vastannu.
 

Yhteistyössä