Mihin tungen vaniljakreemit?

Alkuperäinen kirjoittaja pöö:
mitä on vaniljaKREEMI?? tiedän vaniljakastikkeen ja vanukkaan...
tää on kotigastronomin jauheesta tietoa.

Vanilliinikreemi
Ainekset: Sokeri, sakeuttamisaine E1414, E404, kasvisrasvajauhe (sisältää maitoproteiinia), suola, aromit (mm. vanilliini), väri E160a.
Valmistusohje: Sekoita 1 dl jauhetta ja 3½ dl vettä.
Seisota ½ h.
Käyttö: Kestää paistamisen ja pakastamisen.
Veteen sekoitettuna: Täytekakut, leivokset, tortut, pullat.
Kermaan sekoitettuna: Kakut, letut, marjat, erilaiset jälkiruoat.
Laktoositon ja gluteeniton.

12.12. Vanilja omenasarvet, 6.12. Luumukakku, Appelsiini-Suklaamousse, Grillattu banaani vanilja-liköörikastikkeen kera, Joulumuffinit, Kermakakku, Kreemikääretorttu, Kreemiomenapiirakka, Kreemipullat, Kreemiviinerit, Rahka-kreemipullat, Sekahedelmäkeitto, Suklaavaniljamousse, Tuulihatturulla
 
vieras
Mä teen joskus vanilijasuukkoja :)
Pullataikinasta muotilla pyöreitä levyjä, levyjen keskelle nokare kreemiä ja sitten "pussi" kiinni, sauma kohta peltiä vasten ja paistetaan, ennen tarjoulua kastetaan puolet voisulaan ja sen jälkeen hienoon sokeriin
 
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
Alkuperäinen kirjoittaja neljä ässää:
Nostanpas tätä kreemi asiaa niin saavat muutkin ohjeita ja tietoutta niin ja vastauksia kyssäreihin jos kysyttävää on :D
paljoko maksaa tuo vaniljagreemi jauhe ja minkä kokoisissa satseissa sitä myydään? tarvis!!!
Mulla on kaapissa Blå Band vanhan ajan vaniljakastikejauhetta. Siinä on 2x4dl aineet. Ja jos tekee vähemällä nesteellä siitä tulee paksua ja voi käyttää leivontaa. Hintaa en muista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
Alkuperäinen kirjoittaja neljä ässää:
Nostanpas tätä kreemi asiaa niin saavat muutkin ohjeita ja tietoutta niin ja vastauksia kyssäreihin jos kysyttävää on :D
paljoko maksaa tuo vaniljagreemi jauhe ja minkä kokoisissa satseissa sitä myydään? tarvis!!!
250g pussi 4.40e ja pussista tulee kokonaisuudessaan 1.4L valmista kreemiä.
500g pussi 7.50e ja siittä saat yli 2,8L valmista kreemiä.

Kreemi on tuolla mittasuhteella 1dl jauhetta ja 2½dl nestettä niin paksua että jos laitat sen kakun väliin se on sielä oma kerroksensa.
Neste määrillä pystyt tekemään sitten siittä juoksevampaa esim: piirakoihin tai vaniliakastikkeena käytettynä.

 

Yhteistyössä