Mihin jemmaatte lahjat?

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
mie
Kun muistelen itse olleeni ala-asteikäinen, niin lahjat löytyivät aina jostain ja sitten siskon kanssa niitä rapisteltiin. Mikä on hyvä piilo, niin ettei lapset löytäisi? Omat lapset vielä ihan tenavia ja joulupukkiin uskovia, joten vielä ei piilottelussa niin hätää.
 
yolua!
En ole jemmannut mihinkään. Tuossa ne on eteisen pitkässä kaapissa hyvin järjesteltynä ja olenkin varoitellut, että näen oitis jos niihin on koskettu. Eipä ole koskettu. :)
 
vieras
ne on tossa eteisen kapissa.. kun oven avaa niin hyvä ettei syliin tipu. lapset tietää et siel ne on, mut eivät ole es käyneet kattoos et mikä ois kenenkin.. outoa.. ite oisin jo taatusti niitä näperrely jos mun lapsuudessa ne ois noin näkyvästi ollu.. ( ni ja lapset on 5-12v)
 
eppuliinit
meillä yksi iso paketti tuossa pinnasängyn alla näkösällä, sit sänkymme alla ja vaatekaapissa. ei tyttö reilu 2v niistä mitään välitä. :) suksia ja nukenvaunuja vaan odottaa joululahjaksi! '=)
 
EpätoivoisenRento
Vaatehuoneenssa ylimmällä hyllyllä ja lämpimässä ulkovarastossa. Ja mikäli käy kuten aikaisempina vusoina, niitä lahjoja löytyy kesällä hyvästä jemmasta :)
 

Yhteistyössä