Mihin asuun lapsenne pukeutuu päiväkodin naamiaisiin?

Meillä tyttö oli balettitanssijaprinsessa... Poika oli ritari. Ihan omasta takaa löytyi varusteet, pojalle piti vähän askarrella sellainen ritarin tunika, mut muuten kamat oli valmiina.

Meillä siis oli vappunaamiaiset jo tänään.
 
miä
Meillä lähtee hiirineiti huomenna päikkäriin. Koko komeus syntyi vanhasta t-paidasta, mekko ja päähän panta missä on korvat. Niin ja mekossa tietenkin hantä. Tais olla mieluinen kun tän illan kulki se päällä.
 
Tänään vasta ilmoitettiin, että jotkut puvutkin vois lapsilla olla. No, eipä sitä pukua ehditty tähän hätään hommaamaan.
Puen pojalle sellaiset ruskea-limeraitaiset plyyshihousut ja samansävyisen paidan jossa joku ötökkä edessä. Väritykseltään on sitten joku toukka :D
Setti on uusi et sikäli sopii huomiseen.

 
Kuopus 3v on lännen seriffi. Ostin cowboy hatun ja seriffin merkin ja päälle farkut ja ruutupaita. Kysyin pojalta, että tietääkö mikä on seriffi, mutta eipä tuo tiennyt. No puku on nyt pojalla.

Meidän 6v on sitten ilmeisesti Indiana jones. Hatun panee päähänsä ja on varmaankin tyytyväinen.

Tokaluokkalainen ei halunnut pukeutua kouluun mitenkään erityisesti.
 
Paula-tyttö
Meidän 1,5-vuotias on lohikäärme. Tintun lohari-housut ja -liivi löytyivät kaapista, ja vihreään kypärämyssyyn ompelin oranssia kangasta samaan tapaan kuin housuissa ja liivissäkin.
 

Yhteistyössä