Mietin ja mietin

  • Viestiketjun aloittaja m ja m
  • Ensimmäinen viesti
m ja m
Onko poikani nimi Heikki jotenkin huono? Mielestäni oli paras ja suloisin nimi pojalleni, mutta ihmettelen kun ei taida olla kenenkään muun suosiossa etunimenä. Olenko jotenkin poikkeava (huono äiti) kun sellaisen valitsimme omalle aarteellemme. Huolettaa...
Toiset nimet tulevat isältään/papoilta, joten on aika "miehinen".
 
m ja m
Olen miettinyt tätä asiaa ristiäisistä asti. Ajattelin että olisko se sittenkin pitänyt olla Antti tai Tuomas...tai tai tai... Kuitenkin emme varmaankaan olisi poikaa enää osanneet muuksi kutsua kuin Heikiksi. Sillä nimellä kun aloimme vaavelia kutsumaan. Mieheni oli sitä mieltä että eiks se vois olla Heikki ja näin me sitten tähän päädyimme.
 
m ja m
Kiitos jo vastanneille...tuntuu jo vähän paremmalta. Ehkä tämän aiheuttaa ihmisten tapa suhtautua pojan nimeen... "Ai, vanha perinteinen nimi." Tosin eipä tytönkään nimeä kukaan ole koskaan kumarrellut.
 
poitsuli
no ei oo meiänkää kuopuksen nimi paljo kehuja saanu ja meijän mielest ihan tavis nimi(2-osanen)mut molemmat nimet ihan tavallisia ekan etunimen tänä vuonna saanu 45 ja toisen 159(sukulaiset melkee pyörty ristiäisis)!!!siitä vaa...se o meiän lapsi sanokoot sukulaiset ja muut miks lystää!
 

Yhteistyössä