Mieluisin unikaveri

Meillä esikot sai isältä synnytys sairaalaan jo puput, mitä pidetään edelleen kainalossa joka yö. Nykyään käy muukin, ennen ei. Kyseseessä keltainen ja vihreä annu-pupu. Pojalle tuo pupu on huomattavasti tärkeämpi kun tytölle. Moni päivä on menny pilalle, kun pupu on kadonnut tai jäänyt kotiin.
kuopus pojalla on musta koira, millä valkoinen häntä, Topi. Sen saanut joskus mummilta "vanhempia-ikävä"-lahjaksi.
Kuopuksella v.pun Annu-pupu. Se on joka yö sängyn päädyssä, harvoin kainalossa. Kainalossa on uniripu, millä on nallen pää. Saanut joskus iahn pienenä. Ainu tuote.
 
kattara
Meidän neitillä on aina ollut unikamuina AMMAS JA UMIPAADI (lue lammas ja lumileobardi).
Nämä kamut on kulkeneet mukana kohta 3 vuotta.
Muutama kuukausi sitten piti kamut ottaa mukaan jopa saunareissulle...
Onneksi eivät meenneet pilalle, puhdistuivat vaan. :heart:
 
Meidän 9v pojalla on vuoden ikäisestä mukana kulkenut Aasi,joka kuuluu ainu-kivat kaverit sarjaan.Niitä ei vaan enää tehdä,siis noita aaseja.. :'(
5v tytöllä on Mirri.Sellaine Jasu-kissa,iso leveä naama ja pitkät kädet ja jalat,vaaleanpunainen.
2v tytöllä on raidallinen pehmokoira.
7v pojalla ei ole varsinaista suosikkia.
 
minna-mari
Meillä esikoisella unikaverina nykyään milloin mikäkin pehmo, kuopuksella pitää olla aina yks ja sama pieni pehmo-apina, joka otettiin "käyttöön" kun poika aloitti päivähoidon 1,5v. Ei ala nukkumaan ilman apinaansa, pienempänä kuletti apinaa aina mukana, nykyään riittää kun apina on mukana reissuissa ja tietysti nukkumaan mennessä.
 
Esikoinen sai jo ennen syntymäänsä isiltä pupun joka on ollut aina kainalossa - pari kertaa ollut pesussa mutta onneksi kuivui pian :)

Kuopuksellakin on tuolla nalle odottamassa, ottaa sitten kainaloon kunhan vähän kasvaa.
 
SAVONLINNA
Meillä esikolla, 9v, on nykyään vain tyynyn vieressä majava. Sen sai silloin kun tutista vierotettiin ja kun oli ollut ilman tuttia muutaman päivän niin sai sen majavan.
Keskimmäisellä, 7v, jääkarhu, minkä sai kun aloitettiin päiväkoti. Ehdoton ykkönen, mikään muu ei kelpaa viereen.
Kuopus, 4v, on possu (Tuuti) ja delfiini (Mölli). ne on kaksoset. Tuuti tuotiin sairaalaan ja Mölli ostettiin tytön ollessa vajaa 1v ikäinen, kun hirveästi kiukutti, eikä lelua ollut kaupungilla mukana.
Meilläkin on lapset ottaneet muutaman kerran nallet saunaan mukaan.
 
anli
Tytöllä on Nasu, jonka isi toi Italiasta tytön ollessa ½v ja kaksi riepua. Nyt ikää 2,5v. Nasun ja riepujen on oltava lähes aina mukana, ilman niitä ei tule uni eikä itku tahdo lakata (lohduttavat).
Pojalla, 7kk, on pari riepua, joita haalii unissaankin nenän alle eli suuhunsa. Saa nähdä kiinnostuuko Ainu-kirahvista, joka köllöttelee pojan sängyssä...
 
Esikoinen nukkui 6 ensimmäistä vuotta sideharsorätin ja lötkön koiran kanssa. Nyt 7v. enään vaan se koira. Koira oli joulupukin tuoma. Tyttö 4v. sai kummisedältä Silkki.karhun. Semmonen luikasta lankaa sen turkki ja lötkö. Poika 4v. pitänyt vieressä 2 vuotta kovaa poika nukkea. Se on todella tärkeä kulkee moneen paikkaan päivällä mukana.
 
2 v 4 kk ikäisellä vihreä nalle ja 9 kk ikäisellä ollut jo 3 kk ikäisestä asti vaaleanvihreä ainun ensipupu. Neuvolan lääkärikin ihmetteli, että miten noin pieni voi jo omia jonkun lelun, mutta näin vaan kävi. Leluja ei ole koskaan mitenkään tyrkytetty, ne on vaan olleet sängyssä tyynyn vierellä ja siitä ne on etsiytyneet lapsen kainaloon jossain vaiheessa. Esikoisella muistaakseni noin 10 kk iässä alkoi vähän olla kiinnostusta nallea kohtaan, mutta varsinaisesti vasta 1 v 1 kk kun vieroitti itsensä tutista. Tällä vauvalla taas alkoi varmaan siitä kun silloin ihan vauvana käytin sitä pupua apuna kun yöksi tuin sillä tuttia pysymään paremmin suussa.
 
Meidän pojalla 2,5v täytyy olla tutti ja rätti. Kerran jo yritetty tutista vierottaa, mutta huonoin tuloksin. Silloin ei pelkkä rättikään kelvannut, vaan aina pitää olla molemmat käytössä.j
 

Yhteistyössä