Mielipiteitä OPEL ZAFIRAsta

  • Viestiketjun aloittaja autokuumeilija
  • Ensimmäinen viesti
Tosi ihana auto (meilä on 1,8 i Elegance vm 2000, ajettu 134000km josta ite 30000), iso, muunneltava, hyvä ajaa! Öljyä kuluu 1,5 dl/1000 km, mutta on vissiin noitten koneitten ominaisuus(vika). Kätevä, kun tunnelman tiivistyessä matkan aikana voi siirtää toisen tenavan taakse istumaan (käytössä siis 7 paikkaa). Ja tavarat mahtuu mukaan aina!Eikä oo tarvinnu käyttää kun määräaikaishuollossa.
 
varmasti asiansa ajaa sekin auto mutta jos iso perhe niin eipö sinne muuta sitten mahdukaan kuin ne ihmiset. Meillä vielä tän päivän VW Transporter pikkubussi 1+8 ja vaihdetaan se chrysler Voyageriin ja jo tässä pähkäilen miten tilan puolesta pärjää ja sekin sentään paljon isompi kuin Zafira (niin meillä siis 2 aikuista ja 4 lasta joissa yks vielä ratasiässä).

Monia nykyajan autoja sanotaan tila-autoiksi sen perusteella että niihin mahtuu se 7 ihmistä sisään mutta paljon muuta noihin pienempiin ei sitten mahdukkaan.

Mutta riippuu montako ihmistä talouteenne kuuluu jollei kaikki paikat tule käyttöön niin varmasti zafira silloin ihan varteenotettava vaihto-ehto kyllä.
 

Yhteistyössä