mieheni käyttäytyy oudosti!

  • Viestiketjun aloittaja "hämmentynyt"
  • Ensimmäinen viesti
"hämmentynyt"
Exään miehellä tosiaan on iha ok välit mutta eivät mene mihinkään kahville juttelemaan muuten vaan. Pojan asioista vaan keskustelevat. Jos tällä exällä olisi jotain ongelmia niin kyllä kai mies niistä tietäisi. Mä en paljoo kysele siitä eikä mieskään puhu exästään juuri koskaan. Jotain rahaongelmia sillä on ollut, tai ainakin niin oon käsittäny mutta en ole työntänyt nokkaani asiaan.

Joskus parisen vuotta sitten (siis toosi kauan sitten) exä soitti yöllä itkien miehelle kuinka huonosti sillä menee ja että se on masentunut tai jotain tollasta... Mies sitten puhui sen kanssa puhelimessa pitkän tovin yöllä ja tuli sitten sänkyyn ja sanoi että sai sen rauhottumaan... Asiasta ei enempää keskusteltu.
 
o_O
Hyvänen aika! Onhan he voineet käydä kaupungilla ja lapsella jäänyt jotain äitinsä luo mitä tarvii ja hakeneet. Hieman vainoharhaista. Ja rahaahan menee yllättävästikin. Ei kannattas leikkiä salapoliisia ja ns.lukea rivien välistä.
 
Jos tänää käyny mäkissä ja maksanu kortilla niin ei se vielä näy siellä tilillä. Määkin odottelisin nyt vielä ja tarkkailisin miten miehen käytös muuttuu tai muuttuuko se, tuskin se nyt on käyny pettämässä ainakaan tällä kertaa jos lapsikin mukana.
 
Mitäs jos
Mitäs jos hänen lapsensa äidillä on jotain murheita ja miehesi haluaa auttaa tätä? Ei vain halua kertoa sinulle, ettet kilahtaisi? En nyt myöskään tuosta vielä kovin hermostuisi.
 
vieras kans
[QUOTE="Vieras";28791777]No saitko ap synttärilahjan eilen?[/QUOTE]

No koska tämä on aika selkeä provo, niin ei tietenkään se saanut sitä lahjaa, kaiken lisäksi mies unohti varmasti myös onnitella vaikka on aina ennen muistanut. Tai ehkä se unohtamisen lisäksi vielä lähti illalla jonnekin eikä muistanut ollenkaan koko synttäripäivää.
 
[QUOTE="nuuh";28784691]Joo. Maan tapahan on että otetaan aina se esikoinen näille pettämisretkille mukaan :D :D mutta ei missään tapauksessa kuopusta!! Tota viitsisitkö ihan suoraan kysyä mieheltäsi?[/QUOTE]

kyllä tiedän yhden tälläisen tapauksen, valitettavasti..
 

Yhteistyössä