vieras
Entä voiko pannarin tehdä piimästä? Olis päiväysvanhaa piimää kaapissa, eikä pois viittis heittää...
Voi tehdä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Entä voiko pannarin tehdä piimästä? Olis päiväysvanhaa piimää kaapissa, eikä pois viittis heittää...
Heh... Alkoi naurattamaan. Jotain kokkia haastateltiin ja hän kutsui haastattelussa kaikkia niitä kainalokeittäjiksi, ketkä eivät jaa reseptejään.Alkuperäinen kirjoittaja poppaliina:Hööh, emmä viittis paljastaa mun salaista reseptiäni Mutta tuolla oli joku ketju missä kyseltiin pannareitten ohjeita, sinne taisin päästäni jonkunlaisen heittää... :xmas: B)
Mä tekisin piimäpiirakan,mikäli olis päiväysvanhaa piimää.lapsetkin jotka ei muuten piimää juo niin tykkäävät kun luulevat että on ihan tavallista marjapiirakkaaAlkuperäinen kirjoittaja hemuli:Voi tehdä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Entä voiko pannarin tehdä piimästä? Olis päiväysvanhaa piimää kaapissa, eikä pois viittis heittää...
Hehheh, mä voisin sit ollaAlkuperäinen kirjoittaja auringonkukka-75:Heh... Alkoi naurattamaan. Jotain kokkia haastateltiin ja hän kutsui haastattelussa kaikkia niitä kainalokeittäjiksi, ketkä eivät jaa reseptejään.Alkuperäinen kirjoittaja poppaliina:Hööh, emmä viittis paljastaa mun salaista reseptiäni Mutta tuolla oli joku ketju missä kyseltiin pannareitten ohjeita, sinne taisin päästäni jonkunlaisen heittää... :xmas: B)
Minä en oikein osaa pannaria tehdä leivinpaperin kanssa. Voitelen pellin rasvalla, joten se kompensoi tuota vähäistä rasvan määrää tuossa mun ohjeessa ja sit pannarista tulee sellainen mehevä. Rasva taikinan alapuolellakin tekee tehtävänsä jota ei siis leivinpaperin kanssa tule. ON tää niin tarkkaa tää pannarin tekoAlkuperäinen kirjoittaja @:kertokaas tyttäret hyvät, kaadatteko taikinan suoraan rasvatulle uunipellille vaiko leivinpaperin päälle, kumpi parempi?