”Meidät on myrkytetty!” – Japanissa massaprotesti koronarokotuksia ja WHO:ta vastaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
(The Telegraf 4.6.2024)

Tutkijat ovat ehdottaneet, että covid-rokotteet voivat olla osittain syyllisiä ylimääräiseen kuolemien lisääntymiseen pandemian jälkeen...
 
vierailija
En ottanut yhtään k-rokotetta enkä ota, kun valveutuneet lääkärit varoittivat niiden koeaineiden riskeistä.

Ajattelin toki omalla järjelläkin, pikavaustia ja juosten kasaan kustuja koemömmöjä! Hyi helevetti sentään 😣

t. ilman koronaa selvinnyt, rokotetut sukulaiset ja tutut sai sen ja muutamaankin kertaan
 
vierailija
En ottanut yhtään k-rokotetta enkä ota, kun valveutuneet lääkärit varoittivat niiden koeaineiden riskeistä.

Ajattelin toki omalla järjelläkin, pikavauhtia ja juosten kasaan kustuja koemömmöjä! Hyi he*l*vetti sentään 😣

t. ilman koronaa selvinnyt, rokotetut sukulaiset ja tutut sai sen ja muutamaankin kertaan
 
vierailija
En ottanut yhtään k-rokotetta enkä ota, kun valveutuneet lääkärit varoittivat niiden koeaineiden riskeistä.

Ajattelin toki omalla järjelläkin, pikavaustia ja juosten kasaan kustuja koemömmöjä! Hyi helevetti sentään

t. ilman koronaa selvinnyt, rokotetut sukulaiset ja tutut sai sen ja muutamaankin kertaan
Moni hoitaja sai fudut ottamatta jättäen..jopa työttömyyskorvaus evättiin tästä syystä 😡
 
vierailija
Orpo ja kokoomus vaativat täyttä koronapassityranniaa. Edes Alkoon tai työpaikoille eivät halunneet päästää passittomia. Kulkutaudin levitysluvalla taas sai parveilla kapakoissa & festareilla ja juosta ulkomailla levittäen covidia ja tuoden uusimmat variantit tuliaisina maailmalta. Olit parempi tartuttaja, vaikka jo kesällä 2021 deltavariantin aikaan oli selvää ettei koronarokote estänyt tartuttamista tai sairastumista ja covidin tyypillisiä oireita. Korona oli "keisarin uudet vaatteet" tekosyy ja valheellinen turvallisuudentunne pitää koronalinkobisnekset auki ja asiakkaissa. Bisnes meni perustuslain ja kansalaisten perusoikeuksien edelle taas kerran. My Body, My Choice ei kelvannutkaan liberaaleissa länsimaissa.
 
vierailija
Onneksi oikeisto ei ollut vallassa, kun katsoo Googlella Orpon ja Laihon vaatimuksia.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) vastasi joulun alla kokoomuslaisten kirjalliseen kysymykseen koronapassista.

Kansanedustajat Mia Laiho, Pia Kauma, Anne-Mari Virolainen, Sari Sarkomaa, Kari Tolvanen ja Jari Kinnunen kysyivät Kiurulta, milloin koronapassin käytön laajentamista koskeva hallituksen esitys annetaan eduskunnalle. He kysyivät myös muun muassa, ollaanko koronapassin käyttöönottoa mahdollistamassa työpaikoilla ja "onko hallitus suunnitellut koronapassin käytön laajentamista Alkoihin".
 
vierailija
Tuo potilaan terveystietojen keskittäminen yhteen ja niiden saaminen sielä, olitpa sitten missä tahansa, on todella hyvä asia. Lisää potilasturvallisuutta ja vähentää hoitovirheitä.
 
vierailija
Valtamedia / tiedeyhteisö myöntämässä k-piikkien potentiaalista kuolleisuutta aiheuttavaa vaikutusta
Covid-rokotteet ovat saattaneet lisätä kuolemien määrää

Asiantuntijat vaativat lisää tutkimusta sivuvaikutuksista ja mahdollisista yhteyksistä kuolleisuuteen

Sarah Knapton, tiedetoimittaja 4. kesäkuuta 2024 • 6.11

Covid-rokotteet voivat olla osittain syyllisiä ylikuolleisuuden lisääntymiseen pandemian jälkeen, tutkijat ovat ehdottaneet.

Alankomaiden tutkijat analysoivat tietoja 47 länsimaista ja havaitsivat, että yli kolme miljoonaa kuolemantapausta on ollut vuodesta 2020 lähtien, ja trendi jatkui huolimatta rokotteiden käyttöönotosta ja eristämistoimenpiteistä.

He sanoivat, että "ennennäkemättömät" luvut "herättivät vakavaa huolta" ja kehottivat hallituksia tutkimaan perusteellisesti perimmäisiä syitä, mukaan lukien mahdolliset rokotteiden haitat.

Kirjoittaessaan BMJ Public Health -lehdessä Amsterdamin Vrije Universiteitin kirjoittajat sanoivat: ”Vaikka Covid-19-rokotteet toimitettiin suojelemaan siviilejä Covid-19-viruksen aiheuttamilta sairastuvilta ja kuolleilta, myös epäillyt haittatapahtumat on dokumentoitu.

"Sekä lääketieteen ammattilaiset että kansalaiset ovat raportoineet vakavista vammoista ja kuolemantapauksista rokotusten jälkeen useisiin virallisiin tietokantoihin länsimaissa."


He lisäsivät: ”Pandemian aikana poliitikot ja tiedotusvälineet korostivat päivittäin, että jokainen COVID-19-kuolema on tärkeä ja jokainen elämä ansaitsee suojan eristämistoimenpiteiden ja Covid-19-rokotteiden avulla. Pandemian jälkimainingeissa pitäisi noudattaa samaa moraalia."

Tutkimuksessa havaittiin, että Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa oli yli miljoona ylimääräistä kuolemaa vuonna 2020, pandemian huipulla, mutta myös 1,2 miljoonaa vuonna 2021 ja 800 000 ja 2022 toimenpiteiden jälkeen.

Tutkijat sanoivat, että luku sisälsi Covid-19-kuolemat, mutta myös "viruksen leviämisen ja tartunnan torjumiseen tähtäävien terveysstrategioiden välilliset vaikutukset".

He varoittivat, että Covid-rokotteeseen liittyviä sivuvaikutuksia ovat olleet iskeeminen aivohalvaus, akuutti sepelvaltimotauti ja aivoverenvuoto, sydän- ja verisuonitaudit, koagulaatio, verenvuodot, maha-suolikanavan tapahtumat ja veren hyytyminen.

Saksalaiset tutkijat ovat huomauttaneet, että ylimääräisen kuolleisuuden ilmaantuminen vuoden 2021 alussa maassa osui samaan aikaan rokotteiden käyttöönoton kanssa, mikä ryhmän mukaan "ansaitsi lisätutkimuksia".

Asiantuntijat varoittivat, että tuoreempaa tietoa sivuvaikutuksista ei ole julkistettu, vaan maat pitävät omia haittojen tietokantojaan, jotka perustuvat yleisön ja lääkäreiden omaan raportointiin.
Viivästykset muihin hoitoihin

Tutkijat sanoivat, että oli "todennäköistä", että pandemian aikana toteutettujen rajoitustoimenpiteiden, rajoitetun terveydenhuollon ja sosioekonomisten mullistusten vaikutukset olivat vaikuttaneet kuolemiin, vaikka hyväksyttiinkin, että sitä oli vaikea todistaa.

Gordon Wishart, Check4Cancerin ylilääkäri ja vieraileva syöpäkirurgian professori Anglia Ruskinin yliopistossa, varoitti toistuvasti, että syövän diagnoosin viivästyminen johtaisi kuolemaan.

"Lukituskauden alussa ennustettiin, että rajoitettu pääsy terveydenhuoltoon muiden kuin Covid-sairauksien yhteydessä johtaisi aikakriittisten sairauksien, kuten syövän, sydänsairauksien, diabeteksen ja dementian, diagnosoinnin ja hoidon viivästymiseen ja että tämä johtaisi liialliseen hoitoon. kuolemia näistä olosuhteista", hän sanoi.

NHS:n Englannin tiedot osoittavat, että syövän ilmaantuvuus 100 000 ihmistä kohden oli 521 tapausta edeltävänä vuonna, minkä jälkeen se laski 456:een vuosina 2020–2021, mikä viittaa siihen, että noin 45 000 syöpää jäi väliin ensimmäisen pandemiavuoden aikana.

Ilmaantuvuus nousi 540:een 100 000:ta kohti seuraavana vuonna, mikä viittaa siihen, että monet syövät diagnosoitiin myöhään, jolloin hoito olisi vähemmän tehokasta.

Puhuessaan rokotteiden mahdollisista haitoista Wishart lisäsi: "Kirjoittajat ovat oikeassa huomauttaessaan, että monet rokotteisiin liittyvät vakavat haittatapahtumat ovat saattaneet jäädä ilmoittamatta, ja viittaavat siihen tosiasiaan, että ylikuolleisuuden ja Covid-rokotusten samanaikainen alkaminen Saksassa on lisätutkimuksen arvoinen yksinään.

Kirjoituksessa on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta on vaikea olla eri mieltä heidän johtopäätöksestään, jonka mukaan tarvitaan lisäanalyysiä liiallisen kuolleisuuden taustalla olevien syiden ymmärtämiseksi, jotta voidaan valmistautua paremmin pandemiakriisien tulevaan hallintaan."
 
vierailija
Ihan selkee asia. Voidaan katsoa euroopan maita missä rokotusprosentti on pieni tai olematon, niissä ei ole ylikuolleisuutta
Suomessä yritettiin selitellä ylikuolleisuutta väestön vanhenemisella.🤣🤣🤣 Ei ihan natsaaa.
 
vierailija
Rokotekiihkoilijat tutkittujen
ja turvallisen mantransa kanssa
ovat ihmeellisen hiljaa
@Johnny Appleseed @Echo @-roosaruusa- pahimpia mukana valehtelijoita ja median harhaan johdettuja. Säälittää ne.
Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla.🤭 Joku voisi nostaa näiden koronapsykoosista kärsivien kommentteja sisältäviä ketjuja niin nähdään kuinka sekaisin ovat.😷 Nyt onkin jo seuraava psykoosi päällä, meinaa sotapsykoosi. Nämä todella ovat ihan aivopestyjä.
 

Yhteistyössä