Meidät huijattiin ostamaan homotalo - voimmeko purkaa kaupan?

  • Viestiketjun aloittaja "teija"
  • Ensimmäinen viesti
"teija"
Ostimme keväällä kauniin, maalaisromanttisen talon pieneltä paikkakunnalta. Myyjä kehui, että talo on paikkakunnalla kuuluisa siihen liitetyn romanttisen rakkaustarinan takia. Kuulemma elämää suurempi rakkaus ja kesti 50-vuotta, jonka pariskunta asui yhdessä tuossa talossa.

Kun muutimme taloon ja juttelin paikkakuntalaisen naisen kanssa leikkipuistossa kysellen tuosta rakkaustarinasta, niin nainen naurahteli, että "joo tunnettu talo tosiaan - Hans ja Oscar asuivat siinä ja lapsia varoitettiin menemään talon lähelle."

Voimmeko vaatia kaupan purkua tai saada korvauksia sillä perusteella, että meitä on petetty kun on salattu asioiden todellinen laita?
 
Matti Nykänen paikalle!
Matti Nykäsellä on tästä kokemusta, Mervihän kaveerasi yhteen aikaan Teuvo Lomanin kanssa ja Teukka asuikin siellä Mervin talossa, Matti oli hevostalleilla asumassa. Matilla oli vaikeuksia muuttaa siihen Mervin taloon takaisin sillä "Teuvo oli hintannut" sen talon. Mutta kyllähän Matti siellä sitten asui. Ehkä hänellä olisi jotain elämää suurempia ohjeita siihen, miten sen hinttaamisen tunnun saa talosta pois? Kauhelta kyllä tarinanne kuulostaa.
 
......
Seuraile tilannetta ja jos lapset alkavat oireilemaan, niin se on joko eheytys tai sitten muutto kokonaan pois. Homoitiöillä voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia teidän lastenne elämään. Ties vaikka kaikki altistuisivat homoille!
 
  • Tykkää
Reactions: Tepias
remonttireiska
Homovaurio on aina vakava asia eikä sitä kannata väheksyä. Ota yhteyttä pikaisesti SETAan ja pyydä homoasiantuntija paikalle tutkimaan vauriot.

Näyttää siltä että myyjä on myynyt teille nk. piilohomotalon, josta homoutta ei huomaa päällepäin. Keittiössä ja varastoissa on syytä kiinnittää kaappeihin huomiota, sillä niihin on voinut pesiytyä kaappihomo.

Joka tapauksessa homotalon kanssa eläminen on haastavaa ja teillä on edessänne vielä pitkä projekti.
 
"Keno"
Kyllä siihen taloon pitää tehdä ihan perskorjaus, ei auta jos vain maalilla sutii ongelmat piiloon. Sanotaan tosin sitäkin, että se on rakenteellista eikä siihen mikään auta - on ehkä parempi vain asennoitua heti niin ettei siihen pihaan tule ilmestymään leikkimökkejä tai piharakennuksia, ellei niitä siihen jostain adoptoi. Hyvä ja lämmin talo se varmasti kuitenkin on.
 
  • Tykkää
Reactions: Titi-Uu ja meah
"Vieras"
Suosittelen polttamaan sen maan tasalle.

Sikälimikäli olette jo kerenneet tuomaan kalustonne sinne, niin suosittelen polttamaan nekin. Homotalot ovan vakava asia.

Jos olette jo yli kuukauden sielä ollut, niin lähettäkää lapsenne heteroleirille ja psykiatrille. Vahinkoa on saattanut jo aiheutua heille.
 
  • Tykkää
Reactions: Tepias

Yhteistyössä