Matala hcg eikä vuotoa

Täällä ensikertalainen kirjottelee. Ollaan yritetty kohta vuosi vauvaa. Ensimmäinen 5kk ihan normisti kotioloissa. Aavistelin, että jotain häikkää voisi olla, tuli vain tunne. Lokakuussa -23 käytiin ensikäynnillä felicitaksessa. Multa löyty vähäinen munarakkuloiden määrä. Ovistesteillä tehostetusti yrityksiä tuloksetta.

Tällä hetkellä menossa eka kierto, jossa letrozol apuna. Rakkuloita kypsyi hienosti kaksi kappaletta 20mm ja 23mm. Mulla menee lugesteron 200mg alakautta 1 tabletti päivässä. 9.2. tehtiin inseminaatio huippupäivänä ja 24.2 tein positiivisen raskaustestin. 26.2. kävin verikokeissa ja 27.2. hcg tuloksena vain 20.3. Mitään vuotoa mulla ei oo ollu, mutta alavatsa ollut jonkin verran kipeä muutamana päivänä. Aivan kuin olis menkat, mutta mitään ei tule ulos. Onko kellään vastaavaa kokemusta? Klinikalta sain neuvoksi, että saattaa onnistua, mutta saattaa olla olemattakin. Joko pitää mennä leuka maassa kohti uusia pettymyksiä ja odotella uutta kierrosta? Huomenna menossa uusiin verikokeisiin tarkistamaan hcg:n tilannetta. Kyllä masentaa jo :(
 
vierailija
Kaikkea hyvää sinulle, älä stressaa, se vaikuttaa alitajuntaan ja se puolestaan vähän kaikkeen. Toivottavasti aamummalla saat vastauksia kokemusasiantuntijoilta.
 

Yhteistyössä