Masukuvia viikoilta 13

HEIPS.

Itselläni raskausviikko 13+2 menossa ja mahani on JÄTTIMÄINEN... ainakin omasta mielestäni näihin viikkoihin nähden. Toista lapsukaista odotan, mutta tuntuu että onkohan laskettu aika ihan oikein hmmm. Ultrassa tosin nämä viikot määritelty, mutta jos löytyy, olisin onnellinen jos näkisin minkä kokoisia masuja muilla on... Masuni näkyy siis jo tosi selvästi ja tavalliset farkut ei jalkaan enään mahdu... Ensimmäisessä raskaudessa tässä vaiheessa ei ollut merkkiäkään masusta.

Masukuvia siis kaipailen viikolta 13 KIITOS :hug:
 
ilveskissanminttu
Yleensä ensimmäisessä raskaudessa vatsa alkaa näkymään myöhemmin, koska vatsa ei ole vielä aikaisemmin joutunut venymään raskauden johdosta. Eli todennäköisesti sun vatsasi ei ole enään yhtä timnmissä kunnossa mitä esikoista odottaessasi ja siksi se pullistuu näkyvästi jo alkuraskaudessa.
Tiedät varmaan ilmiön kun joillekin naisille (painosta huolimatta) raskaudesta jää muistoksi roikkuva alavatsa. Kyse on siis periaatteessa samasta ilmiöstä. Lihakset, iho ym on venynyt eikä palautunut tilaan ennen raskautta.

 
Kiitos kommentista :LOL: Alkoi vaan naurattamaan... vatsa tosiaan on voinut ja onkin varmasti venynyt ensimmäisen synnytyksen jälkeen, mutta tuskin koskaan on ollut timmissä kunnossa :D Ensimmäisen raskauden alkaessa painoin 56kg ja nyt 49kg, pituutta 162cm... kovin suuri maha minulla ei tosin ole ollut... imettäminen sulatti läskit hyvin miinuksen puolelle :LOL: Tämän takia vähän mietityttää... nämä viikot...

LÖYTYYKÖ SIIS KENELTÄKÄÄN MASUKUVIA VKO 13 :attn:
 
Tulipa tästä keskustelusta mieleen eräs odottaja, joka oli nt-ultrassa ihmetellyt, kun nyt jo alkaa maha näin näkyä. Siihen oli ultraava gynekologi (mies) todennut: Rouva hyvä, teidän vatsanne ei ole enää mitään nappanahkaa.

Mulla on iso massu muutoinkin, kunnolla ylipainoa. Mutta kyllä siinäkin huomasin selvän kasvun rv12 paikkeilla, muistaakseni. On jotenkin erilailla pömppö kuin pelkästään läskeistä. Kertoo vatsalihaksistani tai paremminkin niiden puutteesta :whistle:
 

Yhteistyössä