MARRASTAAPEROT 2007

Päivärytmiä kyseltiin: Poika herää n. 6.30-7.30. Aamupuuro klo 8-8.30. Sitten nukkumaan n. 9.30-10.00. Unet kestää yleensä tunnin, joskus jopa kaksi tuntia. Sen jälkeen liharuoka. Iltapäivällä välipala, hedelmää tai marjoja, leipää. Sitten n. 15.00 nukkumaan, nukkuu n. 1 1/2 tuntia. Sen jälkeen taas joku liha/kasvisruoka ja illalla vielä puuro n. 20.00. Nukkumaan molemmat pojat menevät 21.00. (Ja äiti yleensä myös..)
Kova on meno päällä pojalla yleensä, iloinen veijari. Mun täytyy tunnustaa että pulkkaa ja stigaa ei ole vielä kokeiltu nuorimmaisen kanssa, tuo työ kyllä karsii noita juttuja aika lahjakkaasti. Vähän turhan väsynyt olen iltaisin, öisin kun poika nitisee muutaman kerran yössä. Nyt on pari yötä mennyt taas vähän paremmin, vaan pari-kolme herätystä yössä. Ja aikaisinhan minä tällä viikolla olen herännytkin, kun työt alkaa jo klo 7.00. Tosin työaika loppuu jo 13.30. Pitkin syksyä on nämä yöt olleet aika risaisia, kun hampaita on tullut aika nopeeta tahtia, 8 hammasta yhteensä. Nyt on ilmeisesti vähän taukoa kun on vähän kuolaaminenkin hellittänyt ja yöt vähän parempia. Jostain syystä flunssa tullut aina kun hampaat on puhjennut, se sitten häiritsee pojan unia.
Pitää nyt nuoremman nukkuessa mennä ekaluokkalaisen läksyn tekoa "valvomaan", tai paremminkin patistelemaan sitä siihen touhuun. Se kun niin tykkää että välillä vilkaisen hänen edistymistään. Joten kuulemisiin!
 
:attn: Nostoa. Jaahas tänään sitten tyttö sai oikein kunnon mustelmat otsaan ja nenään. Kaveri oli käymässä ja isommat tytöt leikkivät ja tää meidän pikkuine tietty halusi touhuta mukana, niin toinen isommista tytöistä jotenkin kaatui meidän tytön päälle ja alla oli tietty radio-ohjattava auto ja siihen suoraan naamalleen.

Ja sitten vielä illalla alkoi neidin nenä vuotaa, että se seuraava flunssakin pukkaa päälle ja hampaat ovat ihan just puhlkeemassa (alhaalle ja ylös kulmahampaat sekä poskihampaat pullottaa). Tietää sitten ettei ensi yönä hirveesti nukuta :D :xmas:

Ihanaa kun on jouluvalot päällä ja kynttilät loimuaa, on jotenkin rauhallista. Eli tällä hetkellä rauha maassa :D Hyvää pikkujoulua!
 
Aina on vähän kylmä rinki takapuolen alla, kun meilläkin isoveli innostuu pikkuisen kanssa leikkimään, välillä, tai oikeastaan aina, leikit menee villiksi, ja pienempi kaatuilee. Ei vielä ole pahempia katastrofeja tullut, saas nähdä sitten.
Ihan kuin poika olisi ruvennut sanoja tapailemaan, kukka, äittä ainakin tulee. Ja muutenkin kamala puheripuli välillä omalla kielellään. Olisikin ihan kiva, jos puhe lähtisi paremmin käyntiin kuin edellisellä, hänellä kun oli mm. puheviivettä, mistä ei kyllä enää ole jälkeäkään, tekstiä tulee enemmän kuin jaksaisi kuunnella. Eihän sekään mikään hiljainen poika ole ollut, puhui vaan pitkään sitä omaa kieltään iloisella naamalla ja suuttui kun kukaan ei ymmärtänyt. Jospa nyt säästyttäis niiltä terapeuttien luona käymisiltä, aika rankkaa oli henkisestikin, kun tuntui että pojasta löytyy vaikka mitä vikoja. Nyt sitten koulu menee hyvin, paitsi kovasti asiaa hänellä kuulemma on tunnilla, joten siihen pitäisi petrata.
Innostuinkin näköjään puhumaan "väärästä" pojasta, taapero-ikä on jo taaksejäänyttä elämää. Ja huomasin että ruokatuntini näköjään loppuu, joten täytyy lopettaa! Kuulemisiin!
 
:LOL: joo ei mitään Pömppöli. Me kun käytiin neuvolassa pikkuisemman lääkärin tarkastuksessa niin lääkäri ei juurikan pikkuneitiä katsonut vaan innostui tenttaamaan tota meidän isompaan ja laittoi karsastuksen takia meidät silmälääkäriin. Et helposti nää isommat vie huomion :D

Oltiin tänään laulamassa lasten kauneimmat joululaulut kirkossa... :xmas:
 
Mihin kaikki ovat kadonneet? Ajattelin nopeesti nostaa pinon ennen kuin menen ruokatunnilta töihin taas.
Aamut ovat vähän ankeita tällä viikolla, kun pieni on ruvennut itkemään hoitopaikkaan viedessä. Rauhoittui kyllä äkkiä tänäänkin, kun näki lelut leikkihuoneessa, mutta kuitenkin. Olen vaan sitten vilkuttanut ja sanonut hei heit ja lähtenyt, kun muuten hän voi pitkittää itkuaan. Pahaa se tekee kun toinen on itkenyt, mutta luultavasti pahemmaksi menisi jos jäisin siihen hyssyttelemään.
Joulu lähestyy vinhaa vauhtia, olisi vielä paketteja autotallissa paketoitavaksi, tänä iltana ajattelin yrittää saada loput paketteihin. Jotenkin vaan jarruttaa piileskellä autotallissa, kun haluaisi taas toisaalta olla poikia lähellä, kun päivät ollaan erossa. Ja kun ne menee nukkumaan niin itsekin on niin väsynyt, että uni tulee väkisinkin.
Eipä tämän kummempia taas, töihin pitää lähteä. Joten pukkia odotellessa...
 
Täällähän me luurataan. Käyn kyllä vilkuilemassa tekstejä, mutta hiljaista on ollut.

Meillä tuo neiti vierastaa MIEHIÄ, mutta ei naisia. Tänäänkin olivat ollet mieheni kanssa suht vieraalla naisella (ja sen miehellä) kylässä ja tyttö oli painanut täysillä sen naisen kanssa.

MITÄ te aiotte hankkia joululahjaksi näille pikkuisille??? Minä en kyllä keksi mitään. Meillä kun tuota lelukasaa on aika paljon isommalta perittynä, mutta olisi jotain kivaa keksiä. Kolmipyöräinen ostetaan, mutta jotain pientä muuta???

Ja pukki unohtui taas tilata tänään. No koitetaan huomenna uudestaan.
 
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009!!

Me aloitettiin uusi vuosi sitten kuumeella. Tytöllä on nyt 39 astetta kuumetta.

Kysymys: Minkä merkkisiä talvihanskoja teillä on? Onko lämpimiä, meillä tuntuu olevan ihan onnettomat nuo hanskat ja sormet tuntuu kylmiltä, jotenka uusia tarttisi ostaa.
 
Meille on ostettu jo kolmet hanskat tälle talvelle. Viimoset on Kappahlista, ne tuntuu toimivan. Oltiin eilen vaunuilees -14 asteessa, vanttuut oli kintaiden alla ja sormet lämpimät. Hoito alkaa keskiviikkona, joten oli jo aikakin löytää kunnon kintaat..... Vaunuissa nukkuessa näillä pakkasilla on riittänyt kahdet vanttuut!

Meillä tosiaan arki alkaa hoitovapaan jälkeen keskiviikkona työ/hoitopäivällä. Äidille pukkaa jo kovasti eroahdistusta! No onneksi on pehmeälasku kun vaan kolme päivää aluksi.

Niin ja hyvää alkanutta vuotta!
 
Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Meillä on nyt ilmeisesti menossa lapsen eroahdistuskausi. Tyttö on ollut jo pari viikkoa kovasti äidin perään, mutta nyt tilanne on mennyt jo sellaiseksi, ettei voisi muka nukahtaakaan ellei ole äidin vieressä (lue sylissä ). Äidin käsi sängyssä ei riitä. Meillä on sängyt vierekkäin, mutta tuntuu olevan liian pitkä välimatka sekin. Aiemmin nukahtamiset ovat olleet kohtuullisen helppo juttu, vain pariin otteesen on meinannut tulla epätoivo ja silloin syynä on ollut hampaat tms. Nukahtamisongelman ilmestyttyä ajattelin, että kyllä neiti nukahtaa kun on aikansa huudellut. Arjen rutiinit eivät ole muuttuneet, joten ajattelin alkuun kyseessä olevan ihan vaan raju protestointi nukkumaanmenoa kohtaan. Muutenkin kun tuo oma tahto on enenevästi alkanut tulla esiin. Huuto on kuitenkin ilta illalta pahentunut ja alkaa sillä sekunnilla kun lasken tytön sänkyyn. Yksin ei ole jätetty huutamaan. Aluksi saattoi nukahtaa kohtuullisen pian vaikka huusi, mutta esim eilen huutoa kesti ja kesti, uni oli jo tulossa ja tyttö melkein nukkuikin seisoen. Sängyn laitaa vasten alkoi vähitellen valua kohti makuuasentoa, mutta istumaan päästyään sama show alkoi alusta. Lopulta nostin tytön syliin pystyasentoon ja siihen nukahti heti. Mutta sänkyyn laitettaessa huuto alkoi uudestaan. Oli siis pakko nukuttaa syliin ja sitten vasta laittaa sänkyyn kun nukkui sikeästi. Käytännössä tilanne on nyt päivisinkin sellainen, että usein minulla roikkuu halaileva ja suukotteleva takiainen sylissä ja iholla pitäisi saada olla myös yö. Puuhamme paljon yhdessä päivisin, joten ei pitäisi johtua liian vähästä huomiosta tms. Hampaita voi olla tulossa, mutta ei sekään selitä näitä nukahtamisngelmia. Alan olla vähän pihalla siitä mitä tässä pitäisi oikein tehdä...

Meillä on myös hyvät hanskat haussa. Unten ajaksi olen laittanut äitiyspakkauksen peukalottomat hanskat ja alle villatumput, mutta muuhun ulkoiluun sopivia en ole vielä löytänyt.
 
Donulle ja muille takiaislasten äideille suuret :hug: -meillä on sama meininki. Neiti ei päästä hetkeksikään silmistään ja sylissä pitää käydä vähintään kerran viidessä minuutissa ainakin kääntymässä. Aivan jotain kamalaa on jos satun puhumaan puhelimessa! Kokkailuk
in on vähän hankalaa kun hän änkeää itseään hellan ja jalkojeni väliin- tavoitteena roikkumisote vyötäröstä juuri silloin kun on jotain kuumaa kädessä.
Nukkumaanmenot meillä hoitaa isä, joka ilta ja siihen ei tehdä nyt poikkeusta. On toiminut ts. ei ole vaatinut minua sinne. Me vaihdettiin tyttö nukkumaan "isoon" sänkyyn joululoman aikana ja nyt tuntuu kotiutuneen. Pinniksessä oli jatkuvasti jumissa ja heräili ihan vaan siihen kun ei ollut tilaa pyöriä. *sormet jalkapohjia myöden ristissä* toivomme, että meidän yöt olisivat tässä pikkuhiljaa rauhoittumassa....
Latoin tonne "kylmäsormisten" ketjuun omat rukkas ja kenkävinkkini. Meillä on tyttö ollut pk:ssa jo muutaman kuukauden ja kaikki on mennyt tooodella hyvin. En voi olla muuta kuin tyytyväinen. En tiedä kaipaako kukaan erityisesti hoitoa ajatellen vaatevinkkejä, mutta tässä olis pari: hyvät sisätossut - ts sellaiset, jotka eivät luista ja pysyvät jalassa. Merkatkaa kaikki vaatteet, myös kengät.
Kuravaatteita käytetään myös talvella- tarkista että mahtuu toppisten päälle!
Unikaveri - meillä otettiin ensin ko. nalle käyttöön kotona ja sitä ei kuskata kotiin välillä, ei pääse unohtumaan kumpaankaan päähän.
Ja aamuisin - sanokaa heit ja halatkaa, mutta älkää jääkö "lässyttämään" ja koputtelemaan ikkunoihin. Lähtekää reippaasti taaksenne vilkuilematta, ikävä unhohtuu lapsella nopeasti kun ei äiti/isä ole näköpiirissä. Kyllä se ikävä aluksi on äidilläkin, tiedän.
 
Heissan vaan kaikki tutut ja tuntemattomat :wave:
Minäkin tungen itseni myös tähän porukkaan, olen siis myös kirjoitellut marraskuisiin kun la oli silloin :D

Eli meillä tyttö syntyi 12.12.07 3600g ja 52cm ja olikohan niitä viikkoja 42+3, kun on jo päässyt unohtumaan :LOL: mutta siis aivan loppuun neiti viihtyi yksiössään...

Rauhallinen, läpi yöt nukkunut neiti saatiin veljien 5v ja 7v(nyt) iloksi (ja kiusaksi ;) ).
Yöunet alkoivat rikkoutumaan puolen vuoden paikkeilla ja ovat siitä lähtien olleetkin sitten mitä sattuu- herää siis kunnolla ja pois on päästävä, ei hiljene muuten... Imetän edelleen illalla/yöllä, koska sillä saan edes jotenkin yöt rauhoittumaan (tiedetään että siitähän se heräily on kiinni, mutta menen siitä mistä aita on matalin, koska pääni kestää paremmin).

Tuttipulloa /tuttia meillä ei ole käytetykkään ja sitä tuttia varsinkin joskus öisin kaipaillut kun muistaa miten veljensä kyllä rauhoittuneet (heitä imetin 1v1kk molempia ja itse lopettivat), mutta kun tutti ei kelvannut niin väkisinkään ei voi tuputtaa :ashamed:

Tänään neiti tasan 1v1kk ja vauhdikas tyttö on- kiipeily ja tietokoneen näppäily lempparipuuhia->kiellettyjä, piiloa ja palloleikkejä rakastaa. Hampaita ylhäällä 4 ja 4 alhaalla. Mitat ovat 9,920kg ja 80cm (15.12). Sanoja: äiti, hauva, vauva, älä, ei, äijä...ja kissaa matkii maukumalla:)

Kiva että palsta herännyt eloon, pitää lukea paremmin pinoa, nyt päiväkahveelle ja vaatteita viikkaamaan :wave:

Ps: meillä erimerkkisiä hanskoja (nyt kädes Reiman, vetelee unia partsil) ja olleet hyvät, pahimmil pakkasil villahanskaa laitettu väliin...
 
|O ja sellainen oli viime yö.... katsotaan miten menee tää yö. Äippäkin ollut niin väsy että on ollut pakko ottaa päikärit. Mitenkähän sitä oisi töissä jaksanut????? Yöhulinat jatkuu siis meillä.... tulisipas ne HAMPAAT nyt vihdoin ja viimein läpi ... ollaan niitä jo odotettukin monta kuukautta ja vaan kiusaavat.

Meillä tyttö sanoo joitakin sanoja, mutta keskittyy lähes kokonaan kiukutteluun, kiipeilyyn, juoksemiseen ja uutena hyppiseen paikallaan. Kuperkeikankin osaa tehdä . Eli paljon tuo isompi sisar on esimerkkinä näköjään.

Mirnu :wave:

Ei meille muuta tään ihmempiä, kirjoittelemisiin!
 
Moikka taas :wave:

Viivin: Täällä myös hampaita tulossa tai siis yksi uusi hammas jo läpi ja varmana tulee vielä lisää. Yöt on katkonaisia,mutta onneksi tutilla jatketaan aina unia. Mutta eiköhän tää tästä... Päivisin meillä asustaa oikein hyväntuulinen ja hyvin syövä poika kaikesta huolimatta.

Meillä on oikein touhukas poika. Lempipuuhia on kiipeily ensisijaisesti. Tuolille kiipeämiset käy käden käänteessä ja näppärästi on naputtelemassa tietokoneen näppäimistöä ja näpyttelee hiirtä niinkuin olisi hommaa aina tehnyt. Toinen lempipuuha on ottaa paistinpannu tai kattila,kauha (joku muukin käy esim.vispilä,lasta...) sitten joku purkki minkä nyt sattuu kaapista löytämään ja sitten istuu tuolla keittiön lattialla ja "kaataa" purkista muka jotain pannulle ja hämmentää keitosta :D Ihan uskomatonta miten noinkin pieni osaa jo kaikenlaista ja yleensä kun mä teen ruokaa niin mulla on apukokki mukana ;)

Muutamia askeleita ottaa joka päivä,mutta muksahtaa pyllylle aika nopeasti. Selvästi on innoissaan jos pari askelta menee ilman kaatumista. Tykkää jos mä taputan vieressä kun harjoittelee =)

LilliM
 
Enpä olekaan hetkeen kirjoitellut, varmaan vuosi sitten viimeksi :snotty:
Meillä on poika 2v5kk ja tyttö 1v2kk, syntyny 6.11.07 TYKSissä, mitoilla 3790g +51cm ja 38+0.
Nyt juostaan jo, sanoja ei tule, muttei tullut tuossa iässä esikoiseltakaan.
Itse palasin kouluun syksyllä, ja lapset menivät lähipäiväkotiin, saivat samasta ryhmästä vielä paikan ikäeron takia ;)
Päiväkoti on tuonut mukanaan jatkuvat räkätaudit ja korvatulehdukset, ja neiti on reippaasti allerginen kaikille; apteekin erikoiskorvikkeen lisäksi ruokavalioon kuuluu 14 ruoka-ainetta.
1v mitat oli muistaakseni 77cm ja 10.6kg, että ei ainakaan kasvussa näy suppea ruokavalio :D
 
Kirjoitan mäkin tänne nyt, kun harvakseltaan ehtii täällä käymään enkä useinkaan jaksa edes kirjautua saati sit tonne kerhon puolelle vääntämään.

Eli meillä syntyi Aukusti-poika perjantaina 16.11.07 kiireisellä sektiolla Kätilöopistolla. Se oli just se viikonloppu, kun hoitajien työtaistelun piti alkaa ma 19.11. ja Jorvin synnäri oli laitettu kiinni keskiviikkona. Aku syntyi pikkaraisena, 2810 g ja 49 cm mut on nyt jo ottanut hyvää vauhtia ikätovereita kiinni. Viimeisiä neuvolamittoja en tässä nyt muista, mutta oli ottanut hurjan pituuskasvupyrähdyksen (oli kasvanut edellisestä kerrasta 5 senttiä!) jonka takia tietysti paino laahasi vähän jäljessä ja meillä painokontrolli tässä edessä ennen seuraavaa varsinaista neuvolaa... Omalla vaa'alla mittasin vuodenvaihteen tienoilla ja sain lukemaksi 10,3 kg. Vaatteissa menee 80 ja 86 senttiset.

Hampaita on puskenut nyt oikein urakalla. Akulla on tällä hetkellä 4 hammasta ylhäällä ja 4 alhaalla ja poskihampaita on tulossa hyvää vauhtia sekä alas että ylös, yksi poskihammas näkyy melkein kokonaan ja ainakin kaksi pilkottaa. Päiväunia nukkuu joko yhdet tai kahdet, useimmiten enää yhdet parin tunnin unet joskus puolen päivän jälkeen. Aku oppi kävelemään kunnolla itse ennen joulua harjoiteltuaan pitkään siten, että piti aina yhdestä sormesta muodon vuoksi pitää kiinni. Nyt sit jo juoksentelee pitkin poikin ja aloittanut joka paikkaan kiipeilyn.

Hirveästi sanoja en ole Akun kuullut sanovan; kovasti pulisee omia juttujaan, mut mitään varsinaista oikeaa sanaa ei toistele mun mielestä.
 
Nostoa ja meidän kuulumisia :D :wave:

Meillä harrastetaan kiipeilyä aivan mihin vaan, sekä pöydällä juoksua, penkiltä syöksyä, olohuoneen nojatuolien nojien päällä tepsuttelua, kaninhäkin päällä istumista ja ihan mihin vaan täytyy päästä kiipeämään..... tuleepahan hyvä tasapaino. On ilmeisesti muitakin "hulluja" kiipeilijöitä.

Meidän laivareissu sujui tosi hyvin, mikäli ruokailuja ei oteta lukuun. Neitihän ei sitten pätkääkään pysynyt pöydässä vaan viiletti ympäri salia ja ulos ravintolasta suoraan baariin ja ohimennen vilkutteli kaikille vastaan tulijoille. Kun lähdettiin laivasta moni moikkaili neitiä

Pottailusta... Meillä näin nykyään... kun sanon että mennänkö pissille; juoksee vessaan ja potalle istuu siihen tärkeenä ja alkaa sihistä. Kun otan vaipan pois istuu takaisin pottaan ja jatkaa sihistellyä. Välillä sinne lorahtaa ja välillä neit lähtee liikkeelle ja pisasee sitten potan viereen. Potassa kyllä ahkeraan käy pissillä autot, hevoset, nallet, nuket ja kirjat. Joten potta kammoa ei ainakaan vielä ole.

Syövätkö muidenkin lapsukaiset itse? Meillä neiti syö itse kaikki ruokansa ja juodakkin koittaa vaihtelevalla menestykellä mukista. Suuttuu hirveesti jos koitan auttaa, mutta pakkohan se välillä on. Varsinkin kun neidin mielestä iho kaipaa välillä hoitoja jogurtista, jauhelihakastikkeesta ja paras on rahka. Sitä kun tahkoo oikein antaumuksella ihan koko naamaan ja päähän niin jopas neiti kaunistuu ;o) Täytyisi varmaan itsekkin koittaa.

Ai niin sanavarasto on kasvanut ja taju niiden merkityksestä. Aamulla saattaa huudella isille herätystä ... IIIISSSKÄÄÄÄ.... tai kun isi nukkuu yövuoron jälkeen ja laitan tytön päikkäreille sihisee minulle isi shhhh. Kiitos on Kii ja tutti on utti tai ukki, äitiä huudellään aamulla mammamamma ÄITTIII. Tietty normaalit kukat ja kakat ja ämmät tulee.

Kirjoittelimisiin :wave:
 
Helmikuuksi jo vierähtänyt....

Syöminen sujuu mitenkuten itse, autetaan toisella lusikal/haarukal jotta sinne mahaankin jotain menisi :D Juominen sujuu myös itse mut yleensä tykkää vaan kaataa syliinsä tahallaan...

9s hammas tekee tuloaan, yöt välillä parempia välillä samoin kuin ennekin :/

lisää sanaharjoituksia joka päivä- ja naksuttaa kieltään, yrittää viheltää ja kaikkea ääntä matkia mitä vain joku malliksi tekee.

Täällä vettä sataa, eli lumet lähtee |O ankean harmaa sunnuntai...

Mirnu ja neiti kohta 1v2kk :wave:
 
Jospa minäkin välillä jotain kuulumisia laitan,ettei tämä ketju vallan kuihdu...

Hampaita täälläkin tuloillaan oikein urakalla. Eka tuli molemmin puolin ylös hampaat ja nyt on tosi pullollaan molemmin puolin alaikenet. Suu on vissiin kipeä kun ei söisi kuin jugurttia ja jois maitoa vaan. Sormet on suussa tuon tuosta ja yrittää purra muita :| Yöllä nukkuu nyt kohtalaisesti,mutta kyllä mä saan tuttia laittaa muutaman kerran yössä.

Nukahtaminen on nyt vaikeutunut/pitkittynyt. Ennen se tapahtui niin,että vein pojan klo20 sänkyyn ja plim se nukahti. Nyt se laulelee ja kiipeilee pois koko ajan sängystä. Meidän pinniksessä ei ole laitaa niin pääsee sieltä meidän sängyn kautta lattialle. Sitten räpsyttelee makuuhuoneessa valoja ja sammuttelee yövaloa. Pojan mielestä se on tosi kivaa. palautan sitten poikaa sen 20x takasin sänkyyn sinnikkäästi. Nukahtamiseen saattaa mennä yli tuntikin :whistle:

Kävely on jo aika sujuvaa. Kädetkään ei ole enää ylhäällä eli tasapaino on löytynyt. Ulkona kävely ei oikein vielä suju kenkien kanssa. Ainoastaan jos työntää esim.polkutraktoria niin silloin sujuu. Ulkoilu on välillä vähän tuskasta puuhaa kun poika haluaa sinne,mutta sitten hermostuu kun haalarien kanssa vielä hankala liikkua ja ei malttaisi pulkankaan kyydissä istua.

LilliM+poju huomenna 1v2kk
 
:attn: Nostoa

Vauvauutisista tytön kummitäti ilmoitti että heille tulee perheenlisäystä syksyllä , heillä ennestään kaksoset ja luulivat etteivät ilman hoitoja saa lapsia, mutta näin elämä yllättää. Ovat tosi iloisia asiasta.

Pikku neiti on kyllä kauhea touhottaja. Tossa keskiviikkona hän tuli naama edellä rinnettä alas ja jälki olikin sen mukaista. TÄytyy sanoa että äidin sydän muljahti aika pahasti, kun näki verisen naaman. No onneksi naamasta tulee paljon verta ja ei kuitenkaan ollut sitten niin paha kuin alkuun näytti. Nyt on sellaista asfaltti-ihottumaa kasvoissa. Kerhossa juoksi suoraan päin seinää (kiire kun on niine i saisi seinätkään olla esteenä), saldona kuhmu otsassa. Kotona leikkihuoneen sohvalta tuli alas sellaisen katoon laitettavan pehmolokerikon kanssa. Nyt on hittisanana IIIIIIISKÄÄÄ , erityisesti silloin kun isi nukkuu yövuoron jälkeen . Ollaan koitettu keksiä kerhooilua / ulkoilua sen ajan aamusta, että iskä saisi nukuttua.

Eli meillä kävellään lue juostaan tukevasti, puhutaan pälätetään paljon (kuulosttaa ihan) venäjältä. Ulkonakin on kävellyt kauan ei tunnu kengät haittaavan eikä haalarit. Ja sisällä on aivan loistavaa kävellä isän 46 kengillä tai sitten jos jostain löytyy äipän korkkarit niin sitten niillä. Siskon kengät ja vaatteet käy aina.

Ihanaa neidille tuli VIHDOIN YKSI poskihammas läpi... nyt seuraavaa odotellessa. Tässä on ollut neljä yötä parempia, eli neiti herännyt vasta kuuden aikaan vetämään maitohuiklat ja nukkuun takisin tunniksi pariksi . Tosin nyt kun sen kerron niin varmaan kukutaan ensiyönä.

Täällä näyttää tulevan ihana ystävänpäivä. Kohta leipomaan ystävänpäivä kakkua ja iltapäivällä ratsastamaan.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!

Jaahas vessan ovui kävi... äkkiä pelastamaan tilanne :wave:
 
Kirjoitin äsken vaikka mitä, mutta onnistuin hukkaamaan sen! :headwall:
Hitsiläinen, ja nyt en ehdi, kun ruokatunti loppuu. Pitää palailla asiaan toisella kertaa, mutta nostan nyt kuitenkin, kun tuli kirjauduttua.
Joten näin pikaisesti :wave:
 

Yhteistyössä