Marjakiisselin pakastaminen?

  • Viestiketjun aloittaja lissu*
  • Ensimmäinen viesti
lissu*
Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
 
eräs vaan..
En kyllä itse pakastaisi, ei varmaan oikein pysy hyvänä.. Säilyyhän se jääkaapissakin muutamia päiviä, ja tekee vaan sen verran vähemmän sitten, eipä tuo ole isotöistä tehdä.
 
pinjami
En tiedä miten koostumus muuttuu, mutta tähän vuodenaikaan marjakiisselit ainakin tehdään pitkälti pakastemarjoista ja vitamiinit kärsii useista sulatteluista ja lämmittämisistä.
 
huoneenlämmössä
"Säilyyhän se jääkaapissakin muutamia päiviä"

Kiisseli menee jääkääpissa vetiseksi/klönttiseksi, joten en suosittele sitäkään. Pari päivää säilyy ihan huoneenlämmössä. Itse olen kerran pakastanut ja kiisselin koostumus pysyi sillä kertaa ainakin ihan hyvänä. En kuitenkaan usko sen olevan enää kovin vitamiinirikasta.
 
vierailija
Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
Pakastin suurustetun kiisselin, mönkään meni. Perunajauhosuurus paakkuntui ihan kokonaan, mutta kiisselin marjamehu muuttui mehuksi jälleen.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä