Marinin mopo karkaamassa käsistä, juhlii yöelämässä koronatilanteen ollessa pandemian pahin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyvin erikoista toimintaa. Onko nyt hyvä esimerkki bailata yöelämässä kun Suomen ja koko Euroopan ja EU:n koronatilanne kriisiytymässä koko pandemian ajan pahimmaksi ja kansa saatu hajoitettua kahtia Lupa tartuttaa -passilla. Marin näyttää nyt vastuutonta esimerkkiä, miten tilannetta kriisiytetään entisestään bailaamalla ja bilettämällä läpi yön, samalla kun tartuntojen, sairaalahoidon ja koronakuolemien määrä hakkaa koko pandemian ajan ennätyksiä. Vaikuttavatko koronapiikitykset kognitiivisiin kykyihin, vai mistä tämä yleinen leviävä hulluus johtuu? Kriisiajan ei nyt luulisi aiheuttavan pullamössösukupolvillekaan niin pahoja mentaalisia ongelmia, että tämä sekoilu johtuisi pelkästään niistä. Tiedossa on muiden suurten puolueiden koronakannat, joten hallituksen vaihtuminen esim. kokoomusjohtoiseen olisi vain siirto vielä huonompaan, vielä pahempaan hulluuteen, kun tiedetään kokoomuksen EK:ta ja MaRaa lobbaava halu koronapassin eli lupa tartuttaa -passin laajentamiseen työpaikoille ja kaikkialle muuallekin elinkeinoelämän etujen ajamiseksi.
 
vierailija
No nyt porvariomisteinen valtamedia sai sitä mitä se on halunnut koko ajan ja revittää otsikoita. Toisaalta Marin itse antoi tähän aseeseen luodit. "Nyt saa elää" ja bilettää nuorten kauniiden ihmisten keskellä, näiden missukoiden, julkkisartistien ja homoikonien. Pääministerin tulisi kuitenkin toimia yleisvaarallisen tartuntatautipandemian pahimman epidemia-aallon vastuullisena esikuvana ja kärkenä, sen sijaan että siirtyy mukaan maailmanlopun päättömiin bailuihin ja bilettäjiin.
 
vierailija
Luulisi että 36-vuotiaalla poliitikolla olisi muitakin intressejä kuin bilettää pandemian pahimpana aikana keskenkasvuisten 2-kymppisten bilehileiden kanssa. Onko nuoruus jäänyt elämättä?

Norjan tilanne kertoo miten täysrokotetut koronapassilla tuovat maahan ja levittävät pikkujoulubileissä koronatartuntoja deltaa ja omikronia aivan sikana, saman verran kuin rokottamattomatkin, joten tämä sairas maailmanlopun biletys, parveilu ja ulkomaan matkailu on saatava kerta kaikkiaan kuriin, kun Suomen ja koko EU:n sekä Euroopan koronatilanne alkaa olla koko pandemian ajan pahin tartunnoissa, sairaalahoidossa, tehohoidossa ja koronakuolemissa ja samaa on odotettavissa vielä 5 kuukautta koko hengitystieinfektiokauden joulukuusta-huhtikuun loppuun. Meno on kuin Titanicilla 1912, jossa bileet jatkuivat jääveteen asti. Tästä voi seurata totaalinen katastrofi.
 
vierailija
Otetaan maan johtajalta mallia....

Mitäköhän maamme terveydenhuoltohenkilökunta tuumii .... ? Oli muuten hyvät hoitajien haastattelut Ylen "Linnan juhla" ohjelmassa. Arvostan tuota ammattikuntaa suuresti. BILEpääministerin arvostus on entistä alhaisempi, lähellä nollaa.
 
vierailija
MTV: Näin Marinin korokäytöksestä uutisoidaan ulkomailla – TMZ paljasti, mitä yhdysvaltalaiset kadehtivat

Pääministeri Sanna Marinin vierailu Helsingin yöelämässä koronavirusaltistumisen jälkeen on noussut otsikoihin myös ulkomailla. Aihe on huomioitu muun muassa Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Virossa.

Merkittävä yhdysvaltalainen julkkisjuoru- ja viihdeuutissivusto TMZ revitteli otsikossaan, kuinka 36-vuotias pääministeri juhli yökerhossa neljään asti aamulla ilman maskia. Lisäksi TMZ kuvaili otsikossaan, kuinka pääministerin kotimaa on "super-rokotettu".

– Pääministeri Marin oli tiettävästi ulkona neljään asti aamulla ja kuten näette (kuvista), hänellä tai kenelläkään muulla yökerhossa ollella ei ollut kasvomaskia... joten he eivät vaikuta olevan turhan huolissaan koronasta tai omikronmuunnoksesta, uutisessa kirjoitettiin.

TMZ nosti tekstissään esiin, että Suomen rokotekattavuus on 72 prosenttia. Luku viittaa rokotekattavuuteen koko väestössä, ei yli 12-vuotiaiden keskuudessa, kuten Suomessa on totuttu uutisoimaan.
 
vierailija

Yhteistyössä