"Marinilla on ongelma alkoholin kanssa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Oli asia miten päin vaan Sannan mielestä, mutta videolla kyllä selkeästi näkyy se, että Uusivirta suutelee Marinin kaulaa. Käyttäytyminen haastattelussa oli uhmakas teini angsti ja naamasta näky kuinka punaiset läiskät ilmesty poskipäille kun Uusivirrasta ja Marinin kiehnäämisestä kysyttiin. Sori, mut toi muija valehteli, että olis vaan kuiskattu 😂 Mielenkiintoinen tapa kuiskata. Huume juttuun en ota kantaa, koska aika epäselviä todisteita ollut, eli huhupuhetta. Tarvitaan parempaa näyttöä. Tanssiminen oli perseen pyörittämistä ja konttaamista lattialla ja lisänä naaman vääntely, mitä instassa näkee liki joka videolla mitä nää nuoret naiset harrastaa. Marinin kannattaa pääministeri homma vaihtaa johonkin blokkaaja, tiktok, laulaja tai malli hommaan vaihtaa niin voi sitten bilettää mielin määrin. Mutta, ei mun mielestä pääministerin kuulu työaikana tohon malliin överi kännejä vetää. Paskaa oli kyllä selitys, että on vaan mietoja juonut... Joopa joo, ihan varmasti mennyt alas kaksin käsin kirkkaita lantrattuna jollakin mehulla yms. miedoilla ei kyllä tohon kuntoon itteään saa vaikka paino olis mikä. Kyllä on vaan selittelyn makua, että ei olisi niin paha ja valheita tippuu kun kysymykset sivaltaa vyön alle. Tajuaisi nyt erota pääministerin virasta, tilalle oikeesti joku joka ottaa homman vakasti ja on oikeasti ajattelemassa Suomen kansaa. Toki jokainen voi vapaa ajalla bilettää ja ryypätä ja vaikka kieri pitkin permantoa, mutta Marinilla ei ollut vapaata eikä ollut nimetty sijaista.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo ja Palstapesu
vierailija
Oli asia miten päin vaan Sannan mielestä, mutta videolla kyllä selkeästi näkyy se, että Uusivirta suutelee Marinin kaulaa. Käyttäytyminen haastattelussa oli uhmakas teini angsti ja naamasta näky kuinka punaiset läiskät ilmesty poskipäille kun Uusivirrasta ja Marinin kiehnäämisestä kysyttiin. Sori, mut toi muija valehteli, että olis vaan kuiskattu Mielenkiintoinen tapa kuiskata. Huume juttuun en ota kantaa, koska aika epäselviä todisteita ollut, eli huhupuhetta. Tarvitaan parempaa näyttöä. Tanssiminen oli perseen pyörittämistä ja konttaamista lattialla ja lisänä naaman vääntely, mitä instassa näkee liki joka videolla mitä nää nuoret naiset harrastaa. Marinin kannattaa pääministeri homma vaihtaa johonkin blokkaaja, tiktok, laulaja tai malli hommaan vaihtaa niin voi sitten bilettää mielin määrin. Mutta, ei mun mielestä pääministerin kuulu työaikana tohon malliin överi kännejä vetää. Paskaa oli kyllä selitys, että on vaan mietoja juonut... Joopa joo, ihan varmasti mennyt alas kaksin käsin kirkkaita lantrattuna jollakin mehulla yms. miedoilla ei kyllä tohon kuntoon itteään saa vaikka paino olis mikä. Kyllä on vaan selittelyn makua, että ei olisi niin paha ja valheita tippuu kun kysymykset sivaltaa vyön alle. Tajuaisi nyt erota pääministerin virasta, tilalle oikeesti joku joka ottaa homman vakasti ja on oikeasti ajattelemassa Suomen kansaa. Toki jokainen voi vapaa ajalla bilettää ja ryypätä ja vaikka kieri pitkin permantoa, mutta Marinilla ei ollut vapaata eikä ollut nimetty sijaista.
Sdp:n ministeriryhmässä ajatellaan oma kansa ensin -ajattelun olevan vahingollista.
 
Taitaa muuten olla masinoitu bilevideo. Tällä saa ihmiset keskittymään jauhojengiin, sen sijaan, että tutkittaisi mitä oikeasti tärkeää on tapahtunut/tapahtumassa…🤔
 
Mitä se vois olla?
On muitakin, mutta vaikkapa rokotehaitat/ylikuolleisuus?

Nato=kohta ollaan Ukrainan asemassa kun Jenkit käyttää Suomea proxynä, samoin kuin Ukrainaa?

Väestön valvonta: suuntana kiinalaisten ehana teknologia?

Apropoo, uusi tervettä kritiikkiä sisältävää piikkiasiaan liittyen:


Jokohan aloitetaan ottaa takapakkia rokotteissa:🤔

 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Ap. hae apua lukemistekniikkaasi.
Käsität lukemasi täysin väärin. Miten ihmeessä selviät yksinkertaisissa asioissa, jos lukeminen on noin tuskallista?
Jätä tilaa uusille ja normaalin lukutaidon omaaville kirjoittajille.
Kuuntele uutiset radiosta. Yle lähettää puolen päivän aikaan selkouutiset hitaasti ja selkeästi luetulla suomen kielellä.
Toinen vaihtoehto on, että olet Venäjän palkkaama trolli. Suomen kielen taitosi on sen takia heikko. Tosin venäläiset kääntävät kaikki asiat mieleisikseen, ja teet työtä käskettyä.
👍
 

Yhteistyössä