"Marinilla ei ole oikein kokemusta yrityksistä ja yrityselämästä. Kyllä hän varmaan parhaansa tekee, mutta kokemattomuus paistaa läpi."

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kukaan ei välitä mitään enää työllisyyslupauksista, ne on Koronan takia joutaneet romukoppaan. Suomen työllisyys ei tulee enää koskaan nousemaan, oli sitten vallassa kuka tahansa. Ellei sitten muutu sosialistiseksi tai kansallissosialistiseksi, sitten olis 99 prossaa - ongelmat vaan muualla.

Kumpaahan ihmiset toivoo enempi? Sitä että Suomella menee perseilleen kun on vöärät ihmiset vallassa vai toisin päin? Mä toivoisin Suomelle pärjäämistä vaikka olis persut vallassa.
 
vierailija
Marin on fiksu, sympaattinen ja parhaalla tiedollaan päätöksiä johdonmukaisesti tekevä hahmo. Aivan varmasti yhtä perillä ja pihalla mistään kuin 90 % eduskunnan tyypeistä. Muistakaa että pääministerillä pitää olla ymmärrystä ja SYDÄNTÄ.
 
  • Haha
Reactions: Echo
vierailija 007
persut on nykyisin ainoa työväenpuolue. demarit on jakautunut työväenpuoleksi ja yöväen puoleksi. Marin nuoleskelee tuota yöväenpuolta. koska vihreät ja vasemmisto ovat pahimpia kilpailijoita tälle stallari-ihanteita palvovalle .

Persujen ministereitä odotellessa... Löytyykö sieltä pilvin pimein akateemisesti koulutettuja, yritysmaailmasta kokemusta omaavia talouden asiantuntijoita? Ekana tulee mieleen yksi akateeminen sivari, juoppo sahuri (peruskoulupohja) ja tieteenkieltävä plagiaattimaisteri.
 
vierailija
Tämä on totta. Myös vasemmistoliitolla on paljon työttömiä äänestäjiä, taisi olla jopa enemmistö. Heidän tavoitteenaan on tietysti saada lisää äänestäjiä eli työttömiä, Myönnän virheeni.
Jos työtön saa töitä niin sehän saattaa äönestää porvareita, joten parempi kun pysyvät työttöminä aina ja ikuisesti
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Kumma kun tuo kaupan kassa tulee teikäläisten näppikseltä joka kerta. Etkö arvosta kassatyöntekijöiden työtä, sitä että opiskelija tekee työtä opintojen aikana? Onko tarjoilija sitten parempi meriitti?
Aivan poliittinen broileri on sitten huonoin poliitikko, ei elämänkokemusta tai työelämästä lainkaan. Ei ihme että se yksi kokpanssi Ben Z on eduskunnan kovin välihuutajamölyapina.
 
vierailija
Marinilla alkaa hermo pettää, kun työllisyyslupauksilta putoaa pohja alta.
Kukaan ei kuvittele maailmanlaajuisen toisen maailmansodan jälkeen suurimman kriisin koronaviruspandemian aikana työllisyyden kasvua, ei edes työllisyyden pysymistä entisellään. Kokoomuksen populistiset heitot ovat täysin tolkuttomia, jos päässä on vähänkään älliä.
 
Kukaan ei kuvittele maailmanlaajuisen toisen maailmansodan jälkeen suurimman kriisin koronaviruspandemian aikana työllisyyden kasvua, ei edes työllisyyden pysymistä entisellään. Kokoomuksen populistiset heitot ovat täysin tolkuttomia, jos päässä on vähänkään älliä.
Olenko ymmärtänyt väärin? Onko hallitus siis luopunut tavoitteestaan luoda uusia työllisiä?
 
vierailija
Kommentti: Yrityspomojen turha kiukutella – 500 miljardia euroa vaatii vastuuta siinä kuin ”kokematon” Marin
"Yritysvastuuta peräänkuuluttavan pääministerin sättiminen on turhaa kiukuttelua. Samat vaatimukset löytyvät yritysten julistuksista ja suursijoittajien tavoitteista, kirjoittaa erikoistoimittaja Jan Hurri."

Hyvä kirjoitus ja hyvin perusteltu. Hieman ihmetyttää, että Marin ei ole saanut poliitikoilta tukea toimilleen- Matti Vanhanen astui puolustamaan Marinia - muut ovatkin sitteen olleet hiljaa. Lehdistökin tuntuu antavan paljon palstatilaa kokoomuksen ja heidän tukijoukkojensa möykkäämiselle.

Tuossa mölyssä ei ole paljonkaan substanssia ollut.
 

Yhteistyössä