Mansikoita

Tekee ihan älyttömästi mieli! :p Omat ei ole vielä kypsyneet, eikä kypsykkään jos tuo nuorin poimii kaikki raakoina. Metsämansikatkin mnee kaikki lasten suuhun. Tänään kyllä menen jonkun muun pellolle, poimin ämpärillisen ja syön! Saahan itsepoiminta tiloilla syödä siinä poimiessa? :whistle:
 
Meillä on pahin into jo mennyt kun nyt viikon on poimittu omia. Pääsato varmaan alkaa nyt kun ilmat lämpeni, mut muuten on melkein kaikki syöty. Eilen tein uusista mansikoista rahkaa johon laitoin vispiäkin ja :p Kaikki meni...On ne vaan hyviä.
 
tyttöjen äiti
Meidän pellosta löytyi eilen kolme ihan kunnolla kypsää mansikkaa, ja tietenkin ne päätyivät esikoisen suuhun. Lisääkin olisi pitänyt saada mutta saatiin neuvoteltua että odotellaan tähän päivään josko olisi kypsynyt jo lisää. Huonosti näkyy omaan peltoon tulevan, taitaa tulla eka kesä kun pitää ostaa pakastemansikat..
 
vieras
meillä noi amppelimansikat oli lykänneet jo melkoisen satsin valmiita mansikoita! ihan varkain olivat kypsyneet tuossa noiden sateiden aikana, kun en joka päivä käyny tarkkailemassa niitä. kyllä siitä neljälle hengelle jo sai aamupuuron päälliset, nam!
 

Yhteistyössä