makkarapata tms

Tuossa teen ruokia muutalle päivälle pakastimen tarjonnasta, eli noita vanhempia pakastettuja tuotteita sulatan.
Tänään otin sieltä, ta-daa grilli makkaraa :\|

Meinasin että jos siitä jonkunmoisen padan tekisi, eli perunaa ja porkkanaa siivuttais ja välikerroksiin tuota makkaraa siivuittain laittais.
Mutta, teenkö tuolle jonkun muna-maito tyylisen jutun vai laitanko nestettä?
 
-jansku-
Minä tein yhteen aikaan aika usein tuota, että perunaa ja makkaraa siivuittain ja sitten munamaitoseos, johon mausteita. Hmm...täytyykin ottaa taas tuo ruoka ohjelmistoon mukaan.
Niin, ja laitas myös sipulia sinne väliin kanssa... :p :p :p
 
SmileX kirjautumatta
:p tästö tulikin todella hyvä ruoka sen munamaidon kanssa!!
Haudutusaika vaan oli aika pitkä, 1½h mutta kannatti odottaa.
Peruna kerroksen pääle ripottelin valkosipulirouhetta, porkkanoiden päälle pippuria
:p
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 02.09.2004 klo 20:10 SmileX kirjautumatta kirjoitti:
:p tästö tulikin todella hyvä ruoka sen munamaidon kanssa!!
Haudutusaika vaan oli aika pitkä, 1½h mutta kannatti odottaa.
Peruna kerroksen pääle ripottelin valkosipulirouhetta, porkkanoiden päälle pippuria
:p

Laitoin ton innoittamana samantyylisen ruuan uuniin mutta lihapullista tehtynä. Äsken kävin maistamassa ja ihan hyvän makuinen. :p
 
Mie tein äsken hieman samantyylistä...

1 pss peruna-sipulisekoitusta
1 pkt herkkusieniä viipaleina
1 pkt lihapullia viipaloituina
n. 6 dl lihalientä
ja eiku uuniin noin tunniksi... 175 asteeseen
Mausteita oman maun mukaan, meillä laitettiin pojun takia vasta pöydässä.
 

Yhteistyössä