Mäntsälän eteläosa, Haarajoen seutu, millainen alue?

Ollaan katseltu uutta kotia Haarajoelta Järvenpään puolelta mutta Haarajoki ulottuu myös Mäntsälän puolelle. Millaista seutua tämä on lapsiperheen kannalta? Onko eroa esim palveluisssa ja kouluissa, päiväkodeissa, asuuko Järvenpään vai Mäntsälän puolella?
 
Ilmeisesti tuleva kotinne olisi mäntsälän puolella, juuri ja juuri järvenpään rajalla vai? Oli kuinka päin vaan, seutu nimenomaan lapsiperheille mukava.Pääosin omakotitalo-alueita.Palveluissa ei juurikaan eroa, paitsi järvenpää on tietysti isompi.Terkkarit yms.palvelut ei juuri toisistaan poikkea.Tietty jos olette mäntsälä puolella joudutte käyttämään mäntsälän terkkaria yms.kunnallisia palveluita vaikka järvenpäähän olisi kilometreissä lyhyempi matka.
 
mä vaan
jos asunto mäntsälän puolella niin päiväkoti hyökänummessa ja koulu haarajoella. uskoisin että neuvolapalvelu tapahtuisi hyökänummen koulussa, niin kuin muillakin etelä-mäntsälässä asuvilla. terveyskeskus palvelut olisi mäntsälässä... uskon että paikka on hyvä ja rauhallinen lapsiperheille, sen verran mitä ihmisiä sieltä tunnen. leikkipuistoja ei välttämättä ole kävelymatkan päässä, ei myöskään kauppoja... riippuu kyllä et mihin päin haarajokea olisitte muuttamassa.. siis mäntsälän vai järvenpään puolelle. mäntsälässä miinuksena lapsiperheille se että ei ole kuntalisää ja päivähoitojonot aikasta moiset...
 

Yhteistyössä