Maatilamatkailu

  • Viestiketjun aloittaja Hulina
  • Ensimmäinen viesti
Hulina
Asumme Etelä-Suomessa ja harkitsemme maatilamatkailua ensi kesänä kahden lapsemme (2v. ja 6v.) kanssa.

Onko kellään kokemuksia vastaavasta? Olisiko suositella mukavaa maatilaa, missä on kivaa porukkaa, siistiä ja asiat hoidettu hyvin?
Pitempi matka ei pelota, ei tarvitse löytyä Etelä-Suomesta.
 
jussi
Välimaa tai välimäki; jompikumpi Seinäjoelta(entinen peräseinäjoki) on kohtuullisen hyvä paikka; olen kerran käynyt häissä sielä. Taitaa niillä olla kotisivutkin
 
jussi
meinasi unohtua lomahyppäys Rymättylässä, jossa olimme viimekesänä lasten 2kk, 3v ja 7v kanssa. Kävimme muumimaailmassa ja turunlinnassa "päivämatkoilla" kun oli kerran niin lyhyt matka
 
En osaa suositella suomalaista maatilamatkailukohdetta, mutta Itävallassa olen ollut Salzburgin lähellä aivan ihanalla maatilalla pari viikkoa. Oli tosi siisti, upeat maisemat, edullinen ja 15 minsan matkan päässä salzburgista. :heart:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 12.03.2007 klo 12:44 Netta kirjoitti:
Inkeri, kertoisitko vähän tarkemmin mikä paikka, löytyykö googlesta kotisivuja? Kuulostaa juuri sellaiselta, mitä olemme suunnitelleet.

http://www.urlaub-anbieter.com/tonibauerhof.htm

Tuossa tilan nettisivut. Ikävä kyllä vain Saksaksi, mutta laita heille mailia.
Tonibauerhof@gmx.at.
Tilalla asuu vanhapari ja nuoripari, nuorella parilla on lapsi. Tilalla on lehmiä, ja jos oikein muistan, niin tila on luomutila. Ihana paikka
:heart: ja loistava sijainti. Englantia puhuu ainoastaan nuorenparin nainen, mutta kokonaisuudessaan tosi ystävällistä porukkaa.

Omistajat asuvat talon alimmassa kerroksessa ja kahdessa ylemmässä on huoneita ja huoneistoja. Talosta on kävelymatka uimarannalle ja pieneen kauppaan. Noin kilsan päästä kulkee linja-auto salzburgiin, mutta omalla autolla on myöskin helppo kulkea.

 

Yhteistyössä