Maastovarmat yhdistelmävaunut

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Saamme alku kesästä vauvan ja hakusessa olisi hyvät yhdistelmävaunut maalle. Liikun lähinnä sorateillä sekä metsäautoteillä. Tarkoitus olisi lenkkeillä paljon ja hyvin vaihtelevassa maastossa. Osaisko joku suositella hyviä, kevyitä ja kestäviä menopelejä jotka ylittää niin juurikot ku kävytkin ja pehmentää monttuista tietä..
 
vierailija
Phil & Teds Navigator. Soveltuu juoksurattaiksi, pikkusisaruksen tullen muuntuu käteviksi ja pieneen tilaan meneviksi tupliksi. Toisaalta sopii hyvin maastoon, me retkeillään maastossa navigatoreilla, niillä voi juosta, voi käyttää runkoa adapterien kanssa travel systemin kanssa kaukalolle, voi laittaa pehmeän ja kovan kopan jne jne. Jos oltais joskus tajuttu ostaa heti esikoiselle oltais säästetty pitkä penni. Esikoiselle ostettiin Emmaljungat, sitten oli erikseen Gesslainit matkarattaiksi, kuopuksen synnyttyä ostettiin Bugaboon tuplarattaat jne. Lopulta sattuman kaupasta löydettiin Phil & Teds ja nämä ovat vielä ekat käytetyt mitä meillä on ja näihin olen lopulta täysin tyytyväinen. Pienet ja kevyet (voi nostaa autoon naisihminenkin), kääntösäde pieni, sopii linja-autolla matkustukseen jne jne. Voin suositella, eikä ole kalliit. Toisaalta oletko harkinnut ihan oikeita juoksurattaita, Phil & Tedsillä taitaa olla joku malli ihan siihenkin, isot renkaat jne? Niihinkin saa yleensä kopan ja kaukalon kiinni adaptereilla. Yleensä ei tarvitse edes erikseen matkarattaita, ota samat rattaat mukaan matkoillekin, matkallakin on kiva lenkkeillä rantahiekalla tai rantabulevardeilla. Ja sporttirattaat menee ulkomailla hyvin epätasaisilla ja kuoppaisilla jalkakäytävillä. Meillä nämä toimii nykyään matkarattainakin, on kävelty ees taas rantahiekkaa, rullaa hyvin sielläkin, samoin nähtävyyskohteissa. Perinteisillä keposilla ja kömpelöillä matkarattailla en lähde enää ulkomaille, vien nämä rattaat mukana mihin ikinä mennään. Rullaa hyvin myös lumessa.
 
vierailija
Jovi air. Meillä liikuttiin vaunuilla paljon kävellen paikasta toiseen erilaisissa maastoissa. Työntö aisaa sai säädettyä työntäjän pituuden mukaan. Hyvät laakeroidut pyörät. Kopan käytyä pieneksi ratas osa oli hyvä ja mukautuva. Olivat helppo huoltaa ja pitää puhtaana.
 

Yhteistyössä