Maailma tuli kylään, jäädäkseen- Hampurin asemalla levitetty Ebolaakin tappavampaa Marburg- virusta!

vierailija

Marburg virusta Hampurin juna- asemalla. Interreilaajat tietää että Euroopan tärkeimpiä ja vilkkaimpia risteysasemia, yhteydet kaikkialle Eurooppaan.

Marburg- virus kuuluu Ebolan tavoin äärimmäisen tappaviin Filo- viruksiin jotka tap.pavat uhrinsa verenvuoto kuumeeseen. Kudokset hajoavat väriseksi tihkuksi noin viikon kuluttua tartunnasta, hoitokeinoa ei ole. Tautia tavattu viime vuosina laikuttaisina esiintyminä tsadissa. Yleensä löydetään viidakosta kylällinen kuolleita, nuo kylät eristetään ja poltetaan, Euroopassa ei yhtä helppoa hillitä leviämistä. Sadat tuhannet Eurooppaan tulleet p a k o l a i s e t lomailevat vuosittain kotimaissaan. Pitkiä aikoja ollaan kotimaassa jossa halvempaa ja turvallisempaa, p a k o l a i s t e n mukana Afrikan tap.pavat virukset leviävät eurooppaan
 
vierailija
"Opiskelija oli matkansa aikana altistunut henkilölle, jolla oli myöhemmin todettu Marburgin sairaus. Junamatkan aikana Ruandasta saapuneella kaksikolla oli havaittu tautiin liitettyjä oireita.

Frankfurtista saapuneessa junassa oli Bildin arvion mukaan noin 200 matkustajaa.

Marburgin sairaus on Ebolan kaltainen verenvuotokuume, joka on peräisin Afrikasta. Bild kertoo sairauden olevan äärimmäisen tappava. Lehti kertoo vähintään 24 prosentin sairastuneista kuolevan tautiin."-yle
 
vierailija
88 % sairastuneista kuolee siihen.
se tarttuu kehon nesteistä, myös räästä ja syljestä mutta myös sukuelilimoista. ei tartu ilman mukana. jos joku nuolee sormiaan ja koskee sitten vaikka bussissa johonkin niin ne virukset elää 5 päivää pinnoilla ja silleen voi saada sen.
 

Yhteistyössä