Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Onnea @Netty79 . Hienoa. Minullakin epävarma olo jatkuu. Välillä tuntuu että kaikki raskausoireet ovat poissa ja herää huoli. En ole vielä soittanut neuvolaan. Tekisi mieli odottaa varhaisultran tulokset ensin. Se on niin kauan epävarmaa. Odottavan aika on pitkä. Tein tänään viikkonäytöllisen digitestin ja se näytti onneksi vielä raskaana 2-3, eli ehkä en vielä heitä pyyhettä kehään. Hyvää viikonloppua kaikille :)
 
Kielo ei niitä kunnon oireita kaikille edes tule. Mulla oli edellisistä lapsista vain väsymys ja sekin alkoi vasta viikolla 7. Nyt keskenmenneessä taas oli kovat etomiset ja ei päättynyt hyvin. Älä huolestu!
Mulla on se väsymys. Kiitos rohkaisevista sanoista. Kyllä se päivä paistaa vielä risukasaankin. Tsemppiä ja onnea sinulle:)
 
Onnea @Netty79 . Hienoa. Minullakin epävarma olo jatkuu. Välillä tuntuu että kaikki raskausoireet ovat poissa ja herää huoli. En ole vielä soittanut neuvolaan. Tekisi mieli odottaa varhaisultran tulokset ensin. Se on niin kauan epävarmaa. Odottavan aika on pitkä. Tein tänään viikkonäytöllisen digitestin ja se näytti onneksi vielä raskaana 2-3, eli ehkä en vielä heitä pyyhettä kehään. Hyvää viikonloppua kaikille
Uskon että huolet on mielessä vielä pitkään. Mutta kai se on normaalia sekin että ne oireet vaihtelee ja silti kaikki hyvin? ❤ Koskas sulla oli se ultra tulossa? Mulla ei siis tosiaankaan ole mitään oireita just nyt mutta kaikki onkin niin alussa. Siksi en kyllä meinaa uskoa mitään. Tsemppiä sinne ja toivotaan että kaikki menee hyvin!
 
Uskon että huolet on mielessä vielä pitkään. Mutta kai se on normaalia sekin että ne oireet vaihtelee ja silti kaikki hyvin? Koskas sulla oli se ultra tulossa? Mulla ei siis tosiaankaan ole mitään oireita just nyt mutta kaikki onkin niin alussa. Siksi en kyllä meinaa uskoa mitään. Tsemppiä sinne ja toivotaan että kaikki menee hyvin!
Niin, yritän olla ajattelematta liikaa huolia. Päivä kerrallaan. Ultra on 8.10. Kiitos samoin :)
 
  • Tykkää
Reactions: Helmi_76
Niin, yritän olla ajattelematta liikaa huolia. Päivä kerrallaan. Ultra on 8.10. Kiitos samoin
Minulla on sama tilanne, on epävarma olo kun ei ole oikein muita oireita kuin väsymys. Välillä satunnaista nopeasti ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta, mutta voihan se tulla mistä vaan. Ei auta kuin mennä päivä kerrallaan ja toivoa että ultrapäivä tulee pian (minulla on ultra 7.10.). Tsemppiä!
 
Kyllä jännittää kuinka täällä käy. Viivat ovat vain vähän vahvistuneet ja yöllä oli ihan kunnon menkkapolttelut, munasarjoissa asti poltteli ja kesti joku 15min. Ajattelin jo että meneekö kesken heti alkuunsa. Vuotoa ei ole kuitenkaan tullut, en tiedä sitten. Verikoe otettu ja illalla saan tulokset. Huh, on tämä yhtä jännitystä joka hetki.
 
@Annamaija 76, Ovumia, 3. lapsi haaveissa, 1. siirto pas 10/20 (5 blastoa pakkasessa) (luomu km 06/20)
@Manteli86 , HUS, 1.lapsi, luov.punkt. 31.8.2020, 5 blastoa pakkasessa, PAS marras-/joulukuu 2020.
@Angervo76 ihan kohta 44 v., Ovumia, 3.lapsi toiveissa, miehen 1., luovuttaja 1: 0 hedelmöittynyttä solua 9/20, uusi luovuttaja haussa, (luomu km 2/2020)
@Katinka<3, 46v. Aura klinikka, 2. lapsi, miehen 1. suunnitelukäynti tulossa 09/20
@MARIAL43 43v., Dextra, 1. lapsi toiveissa, jonossa 2/2020 (jonotusaika n. vuosi)
@lapsettomuutta10v, 36v, Dextra jonossa 01/20, 1.lapsi kummallekkin

Plussanneet :
@Papupilvi, 36 v., 1. lapsi, 3. lahjamunasoluhoito
@Helmi_76, Dextra, 44 v., 1. lapsi, 1. luovuttaja, 2. PAS
@Kielo74, 46 v., 1. lapsi toiveissa, 1. luovuttaja, 1. PAS
@Netty79 41 v., 1.lapsi, 1. luovuttaja 2.PAS
 

Yhteistyössä