Lumiukko

Ette kyllä usko, mutta me rakensimme lauantaina jo ensimmäisen lumiukon tälle "talvelle". Tästä meidän yli meni sellainen rankka räntäraekuuro ja hetken oli terassi ja laatoitus ihan valkoisena. Parin kilsan päässä ei rännästä ollut tietoakaan. Me käytimme heti tilaisuuden hyväksemme ja muotoilimme tuohon portaille kynttilälyhtyjen viereen ukon vartioimaan. =) Vielä siitä on laiha versio jäljellä. Aivan hullultä näytti telkussa, kun uutisissa oli digitelkkujen asentamisesta juttua ja asentajalla oli shortsit ja sandaalit jalassaan... Että terveisiä vaan täältä Napapiiriltä! :wave: :xmas:
 
Meillä ei oo tietookaan lumesta, noinkohan tulee koko talvena. Kasvimaata tässä vielä laajentelen ja ajattelin laittaa avomaakurkut vielä kasvamaan :xmas: .
Tosin käytiin jo ostamassa talvisempia vaatteita, kun sitten , kun ne "kylmät" kelit tulevat ei kaupoista löydy enään lapsille talvivaatteita
 
Ilmatieteenlaitoksen viisaat lupasivat perjantaiksi lunta!! ( Okei, no ainakin räntää!) Ja mie olen onnellinen - lunta!!! Valkoinen maa!! Jippii!!!!!!!!!!!!! :D
:flower: ja vielä kaikenhuipuksi :xmas:

Voiko elämä olla hienompaa?? :D :saint:
 
Kesäisiä ja aurinkoisia terveisiä Rodokselta! Tultiin eilen ja siellä ei ollut lumiukoista tietoakaan ;) vaan kunnon hellelukemia ja ihanan lämmintä merivettä! Kyllä oli järkytys kun naapurin pihassa täällä Hämeessä oli ihka-aitoa lunta pienen pieni kasa. Eivät olleet lapsetkaan uskoa silmiään! Mutta toivotaan että tulee oikein kunnon luminen talvi, siinä on sitä jotain =)
 

Yhteistyössä