Luistimet ja sukset!

pallero
suksiin ehdottomasti monot, muuten sä itse taistelet niiden remmien kanssa hiki pipossa ja lapsi tuskastuu, kun ei pääse puolta metriä eteenpäin kun suksi irtoo kengästä. Luistimista en tiedä.
 
Meillä on ollu kaksi talvea kenkäsukset (2-3v.), mutta sellaiset joissa on jousiside (pysyy paremmin kuin marketeissa myytävät remmisiteet ja nyt kun poika 4v. niin ostettiin monosukset.

Luistimet hommattiin ekaa kertaa vuosi sitten (3v.)ja ihan kunnon hokkarit ostettiin ja nyt toiset, koska luistimiin ei voi jättää kasvunvaraa.
 
kun poika 1v10kk hiihti ekan kerran, meillä oli käytössä remmisukset. Ei vielä kannata investoida monohin muutaman kerran kokeilua varten. Eli vaihto suksiin ja pois sujuu sutjakkaasti. En viime talvena kokenut harmia irtoilevista suksista. Kun intoa alkaa olla enemmän ja taitoakin, niin tottakai kunnon sukset. Seuraavat siis ovat kunnon sukset toivonmukaan.

Harjoitusluistimia en ole tajunnut olevankaan. Kyllä nuo pienet hokkarit ovat ihan isojen kaltaiset.
 
Maamikki
No meillä on ihan hokkarit pojalla, tosi tukevat ja hyvät, ei mitkään harjoitusluistimet.
En ole kokemusta harjoitusluistimista, että voihan ne olla hyvät nekin.

Mutta suksista tiedän sen verran, että ei missään nimessä mitään kenkiin kiinnitettäviä; niissä menee hermot lapsella ja aikuisella.
Kunnon monot ja sukset.
 

Yhteistyössä