Lopettakaa se "evoluutioteoriasta" höpiseminen. Evoluutiofaktasta on uusi upea todiste livenä.

  • Viestiketjun aloittaja Uskovaiset herätkää
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Aikamoinen pokka ylläolevalla. Ihan selkeää tekstiä tutkijoilta, ja geenitutkimukset ym tärkeät havainnot on todisteena.

Mitä muutakaan uskovaiselta itsensäpettäjältä voi odottaa, kuin tieteellisen tutkimuksen kieltämistä, he-he
Niin, se geenitutkimus osoitti, että risteytymisen seurauksena syntyneellä populaatiolla on erilainen perimä kuin saarella vanhastaan asustelleilla sirkuilla. Tässä lainaus:

"Grantien tutkijapariskunta halusi myös selvittää, oliko uusi lintukanta geneettisesti eriytynyt. He pyysivät avukseen ruotsalaisen Uppsalan yliopiston professorin Leif Anderssonin, joka suoritti geenitutkimuksen.

Tulos osoitti, että kaksi sukupolvea ensimmäisten lintujen syntymän jälkeen niiden geenistö poikkesi alkuperäisestä lajista, maasirkusta."

Mitä muutakaan voi odottaa, kun populaation kantaisä tai kantaäiti oli kotoisin toiselta saarelta ja sillä oli maasirkusta poikkeava geenistö? Puolet geeneistähän tuli toiselta saarelta.

Syntyi siis risteytymä, jonka geenistö ja myös fenotyyppi poikkesi alkuperäisistä lajeista, jotka olivat jo itsessään melko kauas toisistaan eriytyneitä. Silti kaikki geneettinen materiaali (esim. linnun kokoa koodaavat variantit, lauluääneen vaikuttavat geenit...) olivat jo olemassa esivanhempien perimässä ennen risteymää.

En minä ole kieltämässä tieteellistä tutkimusta, mutta suhtaudun kriittisesti siihen, että kyseisen sirkkulajikkeen muodostumisen tulkitaan olevan evoluutiota. Jos nyt kuitenkin geenimuuntelu ja risteytyminen halutaan määritellä evoluutioksi, niin olkoon sitten evoluutiota, mutta tällainen evoluutio on täysin eri asia kuin uusien toimivien geenien syntyminen.
 
vierailija
Sinä voit vapaasti nauraa mutta Einstein sanoi, että hän ei usko siihen, että Jumala heittää noppaa.
 
vierailija
vierailija
Tiede ei edes pyri sulkemaan Jumalaa pois yhtään mistään.

Tiede vaan ei tyydy sanomaan, että "Jumala" ja asia on sillä ratkaistu. Omena putoaa koska Jumala vai omena putoaa koska Newtonin painovoimalaki? Newton ei sanonut, etteikö Jumala olis voinu keksiä painovoimaa.
Raamattu ei myöskään kerro kuinka pitkä oli yksi päivä aikojen alussa. Luomisjärjestyksessä ihminen luotiin viimeisenä, mut ei varsinaisesti kerrota montako miljoonaa vuotta dinosaurusten jälkeen. Ehkä siitä kertovat raamatunkirjat ovat vielä löytämättä?
Tekoäly kyllä estää ne.
Jospa se "totuuden henki" olisi voinut päästä pyhyydeksi edes joskus?
 
vierailija
"Evoluutiotutkijat ovat aiemmin ajatelleet, että eliölajin määritelmän mukaan eri lajit eivät voi saada yhdessä terveitä poikasia. Tästä ajattelutavasta on viime aikoina pitkälti luovuttu, sillä se ei aina pidä paikkaansa. Olennaisempaa on eliöiden ulkonäön ja elintapojen eriytyminen."

Tässä puhutaan lajien sijaan alalajeista eli roduista, mutta koska nykyään ei roduista saa enää puhua, tulee tällaisia aivopieruja kuin että kahden erinäköisen linnun lisääntymiskelpoinen jälkeläinen onkin uusi laji. o_O
 

Yhteistyössä