~LOKAKUUN lapset **2010** lokakuussa, MEIDÄN KUU! <3~ 9 vauvaa syntynyt !

Onnea vauvautuneille :flower:

emmabella jaksamisia :hug: toivottavasti kaikki on hyvin vaikeasta synnytyksestä huolimatta. Sinulle paranemisia ja pikkuiselle voimia!

Tänään 39 POKS :heart: viimeistä kertaa poksutaan :)
 
Lämpimät onnittelut kaikille nyytin saaneille :flower: Niin ne lisääntyy vauvautuneet tässä meidän ketjussa :heart:

Kävin äsken haravoimassa pihaa, ku lehtiä riittää aivan ehtymättömästi aina vaan... Toisaalta kyllä ihan mukavaa hommaa ja mieli lepää mulla aina ku saan haravoida :) Välillä piti pidellä taukoja ja hengähtää, mutta ihmee hyvin sitä vielä jaksoi tuotakin hommaa tehdä. Mulla on vaan niin laiska olo koko ajan, että piti taas ottaa oikeen ittiään niskasta kiinni, että sai raahauduttua ulos. Ja kuinka mukavaa se aina sitten onkaan, kun tulee käytyä ulkoilemassa! Muuten ei tuntunut kyllä "missään" eli ei vaikuttanut supistuksia tai mitään muutakaan aiheuttavasti.

Mukavaa syyslauantaita kaikille! :)

syksyinen ja kyytiläinen 38+0 *POKS*
 
Paljon onnea vauvautuneille :heart:

Tänne ei kuulu mitään uutta, välillä on ihan kauheen tukala olo tän mahan kanssa, ja tosissaan jännittää kuinka isoksi tää potsu on päässy kasvamaan, mutta pitäs nyt vaan sitkutella sinne tiistaihin asti.

Eilen itkeä tihrustin kun kävi ärsyttämään se miksei miun ruumis vaan osaa hommaansa ja ajaa itse pihalle noita mukuloita. Tuntuu että tässä mammassa on joku pahanlaatunen valmistusvirhe -_-

Menhit ja Mr. Hyde 41+0 *POKS* :heart:
 
hei kaikille. kutinan takia läksin sairaalaan näytille ja ainakin huomiseen piävät. lääkäri teki napakan sisätutkimuksen, 2cm auki ja kanavaa 1cm jäljellä...puheli jopa et maanantaina käunnisteltäisiin, mutta joka päivä eri lääkäri ja siis eri mielipidekkin...osastolla sanoivat hoitajat et huomenna pääsem varmana kotiin.....mene ja tiedä sitten,,,mie vihaan näitä sairaaloita :headwall:

tsemppiä ja hyviä vointeja kaikille!
Neila rv 39+5 (painoarvioksi sain 3330gr) ja omapaino noussut taas +2,5 kiloa viikko...
 
Nyt saan aikaseks käyä tääläkin ilmottamassa että meille synty poika 13.10. Synty siis käynnistämällä ison koon vuoks rv 40+2, ja olihan herralla painoo 4332g ja pituutta 53cm. Nopee oli synnytys, vähä meinas jäähä hartioista kiinni mut kätilö sai ne muljautettua sieltä nii ettei solisluukaa menny rikki. Enempi synnytystarinaa sit joskus ku on aikaa kirjotella. Kohta tulee mummi ja ukki kylään, ukki ei vielä pientä nähny :) Eilen siis kotiin päästiin ja ollaan niiiiin onnellisia <3

Onnea kaikille muillekin vauvansaaneille, millon lie kerkeen selaila ketä kaikkia ne on. Ja muitaki kuulumisia tietty. Yritetään jossai vaiheessa :D

MissHappy ja vauva 4vrk (tänään illalla)
 
Teen täällä paniikissa viimisiä säätöjä, jos vaikka sitten kotiin tulis ens viikolla nyytin kanssa. Elättelen toiveita nopeesta käynnistymisestä mutta kait pitää olla realisti... |O

Onnea kaikille nyytin jo saaneille!
 
Täällä yksi todella odottamiseen kyllästynyt odottaja. 40+5 menossa, eikä mitään merkkejä, että jotain edistystä tapahtuisi. Ei supistele, ei vuotoja... Esikoinen syntyi juuri tällä rv:lla, joten senkin takia jotain voisi tapahtua. Huomenna pitää soittaa neuvolaan ja varata aikaa ja sitten neuvolan kautta yliaikaisuuskontrolliin. Tiedä sitten, milloin sinnekin pääsee. Hooh...

Onnea kaikille vauvan jo syliinsä saaneille!
Cleopatra 40+5
 
Hei :wave:

Olen taustaillut aika lailla koko matkan, mutta ajattelin käydä ilmoittamassa että meille syntyi pieni neiti 7.10.10 viikoilla 37+2. 3060g ja 48cm :heart: Synnytys meni hyvin, mutta pienellä oli hieman alkuvaikeuksia. Nyt kuitenkin kotona ja kaikki hyvin =)

Onnittelut kaikille vauvansa syliin saaneille ja tsemppiä vielä odottaville.

Saduli ja pikku neiti :heart:
 
Morjes!!

Pikku neiti nöttönen näki päivänvalon 15.10.2010 klo 02.05. Painoa oli 3540g ja pituutta 50cm verran :heart:

Lyhkäsesti: Synnytys käynnistettiin siis 41+5. Yhdestä tabletista lähti käyntiin joka eteni nopeasti. Kestoa synnytykselle oli merkattu 8h. Vedet meni spontaanisti ja vesienmenon jälkeen 2 tuntia ja neiti oli maailmassa ja valloitti meidän sydämmet!!!
Veljet ovat ihastuksissaan pikkusiskoonsa.
Tänään siis kotiuduttiin KYS:ltä. Kaikki voidaan hyvin ja elämä on ihanaa!!
Neitiltä otettiin osastolla tulehdusarvot kun vähän ärhäkkä oli hoitajien mielestä eilen. Hörppäs siis lapsivettä ja vesi oli vihertävää, joten infektioriski oli olemassa. Onneks arvo normaali ja kaikki muutkin testit :)

Tissit täynnä maitoa ja toi vaan nukkua posottaa. AUTS!!! Pakko kohta herätellä kun rintapumppukin sanoi sopimuksen irti äsken kun sitä yritin viritellä :/
Hyvähän se on nyt kotona alkaa neitinkin ottamaan rennommin, kun laitoksella roikku tississä parhaillaan 5 tuntia putkeen :D

Synnytyskertomusta myöhemmin kuhan kerkiää paneutua :)

ONNITTELUT KAIKILLE VAUVAUTUNEILLE!!!! :flower:

Pitääpä lukasta ketjua vähän läpitte kun kaikesta on nyt ihan pihalla..

Hanttaliini ja neitinen kohta jo 3 vrk
 
Äitipolilla käyty ja vauvan kokoa jälleen arvioitu. Niinkuin arveltiinkin niin kasvupyrähdys tuli tähän loppuun. Nyt 38+2 menossa ja paino oli melkolailla 4kg :whistle: Kasvanut siis vajaassa kuukaudessa n.kilon verran. Paikat oli kahdelle sormelle auki ja pehmenneet, kanavaa 2 cm jäljellä. Lääkäri teki "hieman" perusteellisemman sisätutkimuksen, jotta paikat kypsyisivät nopsemmin ja synnytys käynnistyisi. Oli sitä mieltä ettei muutenkaan ole kuin ajan kysymys milloin käynnistyy. Oli myöskin sitä mieltä, että koska vauva on todella hyvin laskeutunut ja paikat kypsyneet niin ei lähdetä käynnistämään. Nyt siis ootellaan vaan milloin alkaa tapahtua....

Viime yö oli aikalailla kehno. Nukahdin kyllä ensin hyvin, mutta taas heräsin aamuyön tunteina eikä uni enää tullut. Lueskelin siinä sitten kirjaa varmaan reilu tunnin ja juuri kun olin nukahtanut uudestaan hyvään uneen niin soi kello ja eikun esikoista kouluun laittamaan ja kuopusta eskariin... Nyt väsyttää ja ajattelinkin lähteä päiväunille. Pakkaan ensin sairaalakassin varalta loppuun, jos tästä oikeasti lähiaikoina lähdettäis synnyttämään :D

Tuli viime hetken "paniikki" muka tuosta lähtemisestä ja oon koittanut touhuta täällä, että kaikki olis valmista, jotta voin lähteä rauhallisin mielin synnyttämään. Pyykkikone laulaa ja oon järkkäillyt paikkoja. Kameran akku on latauksessa jne jne... Minäkö muka hössötän?! ;)

syksyinen ja kyytiläinen 38+2
 
Meille syntyi poikavauva 14.10. pitkän synnytyksen jälkeen. Yli 50 tuntia kesti synnytys lapsiveden meoista ja supisteluista. Mutta on tää herra sen kaiken arvoinen. Huh miten pientä ihmistä voi rakastaa paljon.

Nyt poika sylissä, jtenkestää ikuisuuden kirjoittaa yhdellä kädellä. Palataan.

Tsemppiä kaikille odottajille! Sitä kun itse rauhoittui ja lakkasi jännittämästä koska poika syntyy niin jo se teki tulojaan. Mulla alkoi ensioireet vatsanväänteillä, pissattamisella ja levottomuudella.

Pirkko ja sen poika 4
 
Onnittelut taas vauvan saaneille! :) :flower:
Tulin just äitipolilta koska luulin että lapsivesi tihkui mutta olikin vain tosi vetistä valkovuotoa. :headwall: Vauvan kokoa katottiin samalla ultralla ja painoarvioksi saatiin 4100g... Istukka oli tosi kalkkeutunut mutta eivät käynnistä ennen 42+0??? Paikat oli auki 1,5cm ja kanavaa samoin 1,5cm jäljellä. Lääkäri "vähän" pyöräytteli kalvoja jos synnytys nyt sitten käynnistyisi luonnollisesti. Nyt tulee verta ja limaa sekasin, varmaan tosta sisätutkimuksesta johtuen. :x Hohhoijaa kuinka turhauttavaa tää odotus!

ankkamuki 40+5
 
Viimeksi muokattu:
Ilmoittelen vain pikaisesti, että meille syntyi poika suunnitellulla sektiolla 13.10 klo 10:38 viikoilla 40+1. Poika painoi 3760g ja pituutta oli 51cm. Synnärinä toimi Oulaskangas. Tässä nyt totuttelua kotona oloon.. Päästiin kotiin jo lauantaina. Sektiohaava kipuilee tosi rankasti nyt, mut eiköhän sitä tästä selvitä.. Vauvaa kattellessa kaikki kivutkin unohtuu :)

Miukatti ja viiden päivän ikäinen "Jehemia"
 
Pikku-matamimme näki päivänvalon lauantaina 16.10.2010 klo 15.32. Kokoa neidillä oli 51,5cm ja 4225g :heart:
Yliaikaisultran painoarvio meni siis aikalailla pieleen mutta se oli vähän odotettavissakin. Tosin 4 kilon rajan ylitys oli kyllä ylläri :)

kirjoittelen myöhemmin synnytyskertomusta, sillä välin onnea kaikille synnyttäneille ja muille hurjasti tsemppihaleja! :hug:
 
Ankkamuki voi paska, kun kerta käynnistävät vasta 42+0, jos kerta istukkakin jo tosi kalkkeutunu. Lähtispä nyt synnytys käyntiin siitä lääkärin kalvojen pyörittelystä!

Huomenna ois yliaikaiskontrolli, kovasti toivoisin että käynnistäisivät, mut taitaa olla turha toivo :/ Tekis mieli jättää sairaalakassikin pakkaamatta.

Menhit ja Mr. Hyde rv 41+2
 
menhit : joo ihmettelin kyllä tota käynnistyksen ajankohtaa kun lääkäri itsekkin kauhisteli istukan kuntoa. Eikä tämä vauva nyt mikään pienikään ole.
Onko kenelläkään tietoa kuinka kauan voi vuotaa sisätutkimuksen jälkeen? Edelleen tulee ruskeaa limaa. (hyhhyh) Joudun sidettä pitämään. Supistuksia/Menkkakipuja myöskin on, toivottavasti yltyvät ja päästäis synnyttämään.
Onnea vauvoista noonie ja miukatti !!
 
Nopsasti ilmoittelen, että meille syntyi pieni poika rv 41+0 15.10.2010 kello 2:46. Painoa huimat 2630g ja pituutta 50 cm. Synnytyksestä jäi kaiken kaikkiaan hyvä mieli. Palailen lukemaan muiden kuulumisia paremmalla ajalla, nyt poika huikkii jo maitoa..

Lupo ja poika 3 vrk
 
Täällä yks viime vuoden lokakuinen kurkkii teijän juttuja :)
Onnea kaikille vauvautuneille ja vielä kasassa oleville tsemppiä viime metreille!
Meille synty 17.10 poika rv.41+3 ja eilen juhlittiin 1v synttäreitä...

Ankkamukille piti tulla vain kommentoimaan tuota kalvojen pyöräyttelyä...
Mulla oli yliaikaskontrolli 41+1 ja tosiaan lääkäri aika ronskilla kädellä pyöräytteli kalvoja irti. Samana iltana alko tulemaan veristä vuotoa ja limatulppaa... Seuraavana iltana lähettiin synnärille ja seuraavana päivänä puolen päivän jälkeen synty meijän poika :)
Että mulla ainaki toimi hyvin synnytyksen käynnistäjänä... Taidat säkin päästä pian tositoimiin :wave:

Talvicci
 
Viimeksi muokattu:
Talvikki: On niin kiva lukea että muilla on toiminut tuo kalvojen pyörittely/irroittelu synnytyksen käynnistämisessä! :D Toivotaan että edistystä tapahtuisi täälläkin! No jos ei, niin max. 8pv jäljellä tätä raskautta. :)
 

Yhteistyössä